2022-08-05 21:00:18

Helsingør fik sæsonens første sejr mod Fredericia

FC Helsingør fik fredag aften deres første sejr i denne sæson, da de på hjemmebane vandt 3-2 mod FC Fredericia i NordicBet Ligaen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Helsingør jagtede sæsonens første sejr og point, da de fredag aften mødte FC Fredericia i NordicBet Ligaen på hjemmebane. 

Kampen startede ret lige, selvom det var gæsterne, der var mest på bolden i opgørets begyndelse. 

Efter 32 minutter var det hjemmeholdet, der var tæt på at komme foran, men Alexander Lyngs afslutning blev flot reddet af Valdemar Birksø. 

Nogle minutter senere kunne Birksø dog ikke gøre noget, da et godt indlæg fra Mikkel Knudsen havnede inde foran Fredericia-målet, og her kom Oliver Kjærgaard højst, og han gjorde det sikkert til 1-0 til værterne. 

Og Knudsen forsatte i oplæggerens rolle nogle minutter senere, da han tog en flot tur helt ind i feltet, hvorefter han fandt Oliver Klitten, som kunne sætte en inderside på bolden og gøre det til 2-0 efter 39 minutters spil. 

Fredericia gav dog ikke op, og kort før pausen reducerede de, da Valence Nambishi kom først på et hjørnespark og hamrede bolden i mål med et kraftfuldt hovedstød. 

Efter en times tid fik Nicolai Geertsen en kæmpe chance for at udbygge Helsingørs føring, men skarpheden svigtede, da han fra en helt fri position headede bolden forbi Fredericia-målet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Scoringen kom dog små 15 minutter senere, da Callum McCowatt var helt alene foran målet, efter hjemmeholdet havde erobret bolden højt oppe på banen. 

Med lidt besvær fik han sendt bolden i kassen og gjort det til 3-1 til Helsingør. 

Fredericia kom dog igen tilbage i opgøret fem minutter senere. 

En flot aflevering fra Alexander Jensen endte foran Nicklas Røjkjær, som flot tog bolden med ind i feltet og sikkert sendte bolden i mål via en flad afslutning. 

Der var dermed lagt op til et pres fra gæsterne i slutminutterne. Men den helt store chance udeblev, og dermed endte det med en 3-2-sejr til Helsingør. 

Resultatet betyder, at Helsingør fik sine første tre point i denne sæson, mens Fredericia forsat har et enkelt. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0