2022-08-07 22:16:02

Helsingør-målscorer: Vi har lukket for mange mål ind

Callum McCowatt mener, at FC Helsingør har lukket for mange mål ind i NordicBet Ligaen, hvilket skal blive bedre mod Hvidovre IF i næste runde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Helsingør fik i fredags sæsonens første sejr i NordicBet Ligaen, da man besejrede FC Fredericia med 3-2 på eget græs. 

I kampen kom Callum McCowatt på tavlen til 3-1, og den newzealandske spiller var godt tilfreds med kampen og de tre point, ligesom hans eget mål glædede ham. 

- Det var en god kamp. Det var rart at score mål igen. Det er altid rart at vinde og godt at få sæsonens første tre point, sagde McCowatt til klubbens hjemmeside og fortsatte om sin egen indsats. 

- Det er rart. Jeg var på vej tilbage fra en skade, som er lidt forsinket, men det er rart at være blandt målscorerne og få flere minutter og bedre kampform.

I næste runde møder Helsingør så Hvidovre IF på hjemmebane, og til den kamp havde McCowatt også nogle forventninger og forhåbninger om blandt andet at lukke færre mål ind efter ni indkasseret i sæsonstarten. 

- Jeg tror, vi skal blive ved med at forbedre os og se på de ting, vi har gjort godt, hvilket er at score mange mål de sidste to kampe. Og så også, hvad vi ikke har gjort så godt. 

- Vi har lukket for mange mål ind, det skal ikke være nødvendigt at score tre mål hver kamp for at vinde, så det skal vi have kigget på og revurderet lidt. Men det bliver en hård kamp, så det bliver interessant at se.

Kampen mellem Helsingør og Hvidovre starter klokken 13.00 på lørdag. 

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0