2022-05-19 07:35:02

Ikke overrasket over EfB-nedtur: Et stort kaos

Esbjerg er rykket ned i 2. division, men det kommer dog ikke som en overraskelse for FC Helsingør-træner Morten Eskesen, da vestjyderne har været et stort kaos gennem sæsonen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 31. runde

FT

HOB

1 - 2

EFB

Onsdag aften blev mareridtet til virkelighed for Esbjerg, da den danske traditionsklub definitivt rykkede ned i 2. division efter en katastrofal sæson i NordicBet Ligaen.

Hjemme på eget græs tabte Esbjerg nemlig til konkurrenterne fra Fremad Amager med 2-3, selv om de faktisk var foran med 2-0 i løbet af opgøret.

Men endnu engang sejlede vestjyderne rundt på grønsværen, og derfor venter der dem nu en tilværelse i den tredjebedste række, men det er dog ikke noget, som overrasker FC Helsingør-cheftræner Morten Eskesen.

Han har gennem sæsonen mødt Esbjerg flere gange, og han mener, at det er fortjent, at EfB er rykket ned.

- Det overrasker mig ikke. De har vel ikke vundet en kamp i 2022, så det er den vej, som det er gået for dem. De har haft uro siden dag ét, og så længe der er det i en klub, er det svært at skabe resultater, og sådan har det også været i Esbjerg.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Ikke overrasket over EfB-nedtur: Et stort kaos
Foto: Mikkel Berg Pedersen/Freelance/Ritzau Scanpix

- Så jeg synes, at det er fortjent, at de er rykket ned. Jeg er dog også sikker på, at de nok skal få et godt år nede i 2. division og komme endnu stærkere tilbage, fordi det er en klub, som hører til i toppen af dansk fodbold.

Hvordan vil du forklare Esbjergs deroute?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er jo en kombination af, at de har haft fire eller fem trænere på et år. Det startede jo med, at de fik en skidt start med Hyballa, som de aldrig fik repareret igen. 

- De har også haft for mange nye spillere, så det har været et stort kaos i Esbjerg. Så når man ser over hele sæsonen, er det en kombination af mange skiftende trænere, en ledelse, som ikke har været dygtig nok, og så en spilletrup, der ikke har ramt niveau.

- Jeg er ked af det på deres vegne, men det er virkelig fortjent, at de nu er rykket ned, lyder det fra Morten Eskesen til bold.dk.

FC Helsingør løb også selv ind i en nedtur onsdag aften, da de tabte til Lyngby, og derfor har Morten Eskesen opgivet håbet om en oprykning.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 31. runde

FT

HOB

1 - 2

EFB

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0