2021-02-11 17:03:49

Kevin Mendoza skal på malaysisk eventyr

Den tidligere HB Køge- og Vendsyssel-målmand Kevin Ray Mendoza rykker til malaysiske Kuala Lumpur United det kommende år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kevin Ray Mendoza har ophævet sin kontrakt i Vendsyssel, og målmanden har nu fået sin fremtid på plads.

Den 26-årige målmand rykker til den malaysiske Super League, hvor han det kommende år skal tørne ud for Kuala Lumpur United.

Det fortæller han til bold.dk.

- Lige siden jeg fik mit filippinske pas i 2019, har jeg overvejet et par gange at tage til Asien. Der har også været forskellig interesse, men der har været forskellige regler i ligaerne, siger Mendoza til bold.dk.

- Jeg har altid tænkt på, at jeg skulle vente lidt med at tage af sted, men nu passer timingen bare helt perfekt for mig og min kæreste. Vi føler os klar til at tage springet.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Kevin Mendoza skal på malaysisk eventyr
Foto: Vendsyssel FF

Du kunne jo også have valgt en 1. divisionsklub eller måske en reserve-tjans i en Superliga-klub, men udlandet trak mere?

- Jeg har haft den mentalitet om, at jeg vil spille hele tiden, og jeg har prøvet at sidde på bænken. Det er ikke så spændende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Selvfølgelig skal det være så sportsligt godt som muligt, men min kæreste har også været en stor del af det.

- Vi har læst meget om byen og talt med nogle fra det filippinske landshold, og det lyder bare som det helt rigtige for os lige nu.

Begrænset kendskab til ligaen
Hvor meget kender du til malaysisk fodbold?

- Det er selvfølgelig begrænset, hvad jeg ved om det. Jeg ved, at thailandsk fodbold er lidt bedre, men malaysisk skulle også have et fint niveau.

- Jeg har en holdkammerat på landsholdet, der har spillet i samme klub, og han siger, at det er rigtig godt niveau.

- Det er hovedstadsklubben, så det er en stor klub, og der er store ambitioner i fremtiden. Det er en klub, der er på rette spor, siger Mendoza.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Handler skiftet også om at holde dig til på det filippinske landshold?

- Det har jeg selvfølgelig tænkt på, men jeg har jo været en del af landsholdet før. Min landstræner kan dog nu se mine kampe, så det spiller selvfølgelig ind, selvom det ikke var hovedårsagen til skiftet.

Den malaysiske Super League starter først til maj, men Mendoza regner med at tage af sted så snart corona-situationen tillader det.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0