2022-05-18 21:57:23

Nedslået FCH-chef har opgivet oprykningen

FC Helsingør-cheftræner Morten Eskesen fortæller til bold.dk, at han har opgivet håbet om at rykke op i Superligaen, efter de onsdag tabte til Lyngby.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 30. runde

FT

FCH

1 - 2

LYN

2'
0 1
Rasmus Thellufsen
Mål
44'
1 1
Nicolai Geertsen
Mål
66'
1 2
Rasmus Thellufsen
Mål

FC Helsingørs drømme om en oprykning til 3F Superligaen led onsdag aften et alvorligt knæk, da de på hjemmebane tabte med 1-2 til Lyngby i NordicBet Ligaen.

Helsingør-mandskabet har dermed fire point op til netop Lyngby på andenpladsen inden de sidste to runder, og selv om det fortsat er matematisk muligt at rykke op, så har cheftræner Morten Eskesen opgivet håbet.

- Ja, det var den sidste chance. Det er der ingen tvivl om. Lyngby og AC Horsens er for dygtige til at sætte så mange point til i de sidste kampe. 

- Så det blev afgjort i dag. Vi kommer ikke i 3F Superligaen i denne omgang. Vi fik jo en dårlig start, hvor vi med det samme halsede efter. Vi fik slet ikke skabt nok, og så var Lyngby også bare bedre end os, udtaler Morten Eskesen til bold.dk efter kampen.

FC Helsingør var ellers totalt dominerende i første halvdel af sæsonen, men så snart de gik ind i slutspillet, er det kun gået en vej.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Nedslået FCH-chef har opgivet oprykningen
Foto: FC Helsingør

Her har Eskesens tropper nemlig tabt seks ud af otte kampe, og derfor hører de heller ikke til i landets bedste række.

- Hvis man ser på slutspillet, er det jo fortjent nok, at det er AC Horsens og Lyngby, som ender med at rykke op.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg er skuffet over, at vi ikke var dygtige nok i slutspillet. Vi har spillet otte kampe og vundet en, og det er slet ikke Superliga-niveau, at vi ikke har vundet mere.

- Vores grundspil var fantastisk, men det er jo slutspillet, der tæller, og her har vi bare været det dårligste hold. Vi har jo lavet masser af fejl, så målene er væltet ind mellem ørerne på os, så det skal vi arbejde på til næste sæson, lyder det fra Morten Eskesen til bold.dk

FC Helsingør skal i næste runde op imod Hvidovre IF på udebane, og her kan de definitivt miste muligheden for at rykke op.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 30. runde

FT

FCH

1 - 2

LYN

2'
0 1
Rasmus Thellufsen
Mål
44'
1 1
Nicolai Geertsen
Mål
66'
1 2
Rasmus Thellufsen
Mål

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce