2022-07-23 22:05:01

NFC-træner efter comeback: Supervigtigt point

Nykøbings Claus Jensen var en glad mand ovenpå det ene point mod Fredericia, og han pointerer samtidig, at alle point er vigtige i NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nykøbing vendte lørdag et truende 0-2-nederlag til 2-2 på to gode minutter hjemme på Lollands Bank Park.

Til klubbens hjemmeside udtalte cheftræner Claus Jensen sig ovenpå comebacket og det ene point.

– Jeg er super glad for kampen, og jeg synes faktisk, at det især var første halvleg der var god for os. Der var selvfølgelig nogle ting på den defensive del, som vi skal kigge på, men jeg synes, at vi spillede rigtig god fodbold. Vi var farlige, skabte chancer og fik så et fantastisk comeback.

– Kampen startede ikke, som vi havde drømt om, men jeg synes, at vi fik meget bedre styr på det, og jeg synes, at vi primært sad på kampen selvom, at de naturligvis var rigtig farlige på omstillingerne. Vi havde nogle boldtab, som jeg ikke tror, at vi laver om en uges tid eller to

– Det ene point er super vigtigt. Hvert eneste point er væsentligt, og hver gang der er et point at tage, så skal vi tage det. Det er et godt mindset at have. I sidste sæson fik vi kun ét point mod Fredericia – det fik vi allerede i dag, så jeg synes, at vi er kommet rigtig godt i gang med den nye sæson.

Næste gang Nykøbing FC skal i aktion er på lørdag, hvor de selv lægger græs til Hvidovres besøg.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0