1. Division -NordicBet tilbage som sponsor for 1. division
2017-03-03 13:12:19
Foto: Joan Barløse / FC Fredericia

NordicBet tilbage som sponsor for 1. division

Betting-virksomheden NordicBet skal frem til og med sæsonen 2018-2019 være hovedsponsor for 1. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

NordicBet skal som hovedsponsor i de kommende sæsoner lægge navn til 1. division. Det oplyser betting-virksomheden og Divisionsforeningen i en fælles pressemeddelelse.

- I NordicBet er vi rigtig glade og stolte over at være tilbage som hovedsponsor for 1. Division. Med den nye struktur i toppen af dansk fodbold ser vi store fremtidsperspektiver med denne aftale, siger Brand Manager i NordicBet Henrik Olsson.

- Dansk fodbold og i særdeleshed rækkerne under Alka Superliga har altid fyldt utroligt meget i vores bevidsthed. Dette er denne aftale blot med til at cementere, siger han videre.

NordicBet har tidligere været hovedsponsor for 1. division, og det vækker glæde hos Divisionsforeningen, at betting-virksomheden er tilbage i folden.

- Vi er rigtig stolte over at byde NordicBet velkommen tilbage som navnesponsor for den næstbedste række - og til at genoptage det gode samarbejde fra 2012-14, siger Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen og fortsætter.

- Det har været vigtigt for os at sikre en partner, der vil være med til at gøre 1. Division til en endnu bedre oplevelse, og det har vi fået via partnerskabet med NordicBet. Ikke alene indgår de som navnesponsor, men i tæt dialog med klubberne vil NordicBet også sikre aktiviteter og involvering på stadion. Kombinationen af on – og off-line aktiviteter glæder vi os til at udvikle sammen med NordicBet, siger Thomsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

1. division kommer fremover til at gå under navnet NordicBet Liga, oplyser de to parter i pressemeddelelsen. Aftalen gælder til og med sæsonen 2018-2019.


Foto: Joan Barløse / FC Fredericia

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0