2022-04-21 19:57:11

Pres på EfB efter Fremad A-remis med Hobro

Fremad Amager sikrede sig et point på hjemmebane mod Hobro, hvilket betyder, at de sender Esbjerg fB under stregen i NordicBet Ligaen inden deres kamp mod HB Køge lørdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremad Amager mod Hobro stod på programmet i NordicBet Ligaen torsdag aften, hvor der var vigtige point på spil på Amager for især hjemmeholdet, som med en sejr eller uafgjort midlertidigt kunne sende Esbjerg fB under stregen i stedet for dem selv.

Første chance faldt dog efter små ti minutter til Hobros Muamer Brajanac, som efter et kvikt træk ind i Fremad A-feltet sendte en flad afslutning med venstrepoten snert forbi den fjerneste stolpe.

Hans makker i angrebet Louicius Deedson kom efterfølgende tæt på, da han opsnappede et afrettet skud inde i værternes målfelt, men hans afslutning med den strakte vrist fik ikke kvalitet nok og endte ved siden af målet.

Flere halve muligheder tilfaldt Hobro efterfølgende, men efter en halv time meldte hjemmeholdet sig så også ind i kampen, da Gustav Marcussen fandt plads inde centralt og fandt Lucas Haren fri i dybden, hvis træk dog sprang fra ham, inden han nåede at afslutte.

Afslutte nåede Haren så kort efter fra distancen, men hans forsøg manglede snert og var let for Adrian Kappenberger i Hobro-målet at tage sig af.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Pres på EfB efter Fremad A-remis med Hobro
Foto: Fremad Amager

Trods de gode muligheder til begge hold havde de to målmand dog ikke mange redninger, da dommeren fløjtede til pause, og det ændrede sig ikke lige med det første, da anden halvleg gik i gang.

Haren forsøgte sig ellers med en frisk dribletur, hvor han afdriblede halvdelen af Hobro-defensiven, men til allersidst fik Hobro bolden fra ham, inden han kunne afslutte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det indledte et godt pres fra hjemmeholdet, som kom tæt på Hobro-målet i flere situationer, men igen uden at kunne finde den helt åbne chance.

Med tyve minutter igen kom værterne så endelig igennem til skud, da Marcussen listede sig fri i venstre side af feltet, og han tvang Kappenberger til at levere en flot redning.

Generelt lignede værterne holdet med flest kræfter mod slutningen af opgøret, og det udmøntede sig i en del boldbesiddelse, der dog ikke kastede så meget af sig overfor et solidt Hobro-forsvar.

Fem minutter før tid fik hjemmeholdet så alligevel tilspillet sig en gylden mulighed, da Haren fandt Marcussen helt fri midt for mål til en hovedstødsafslutning. Forsøget blev sendt hårdt afsted, men til gengæld sad det lige midt på Kappenberger, som reddede gæsterne.

I overtiden kom Fremad A. så også så tæt på, som man nærmest kan komme, da de ramte overliggeren efter et langt indkast, som blev forlænget på stangen, men forsøget blev uheldigvis for dem ude af netmaskerne.

Flere chancer blev det så ikke til for de to hold, og så endte det, som det startede med 0-0 på måltavlen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Resultatet sender Fremad A. forbi Esbjerg fB i tabellen, inden deres kamp mod HB Køge på lørdag, hvilket betyder, at de er midlertidigt over nedrykningsstregen.

Hobro lægger sig med pointet på 28 point for sæsonen og har fortsat fem point ned til Fremad A. og seks point for nu ned til EfB.

16 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0