1. Division -Skive opruster med frontløber fra Brabrand
2020-08-18 11:34:58
Foto: BS Sports & Media

Skive opruster med frontløber fra Brabrand

Skive har hentet angrebsforstærkning i form af 25-årige Lasse Møberg, der skifter til klubben fra Brabrand.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lasse Møberg skifter denne sommer tilværelsen i 2. division ud med 1. division, hvor han har lavet en aftale med Skive IK.

Det meddeler Skive tirsdag formiddag, og skibonitternes sportschef fortæller, at klubben før har haft Møberg i kikkerten.

- Vi er rigtig glade for at kunne meddele, at vi i dag har underskrevet en aftale med Lasse Møberg. Lasse kommer til fra Brabrand, hvor han har haft nogle rigtig gode sæsoner. 

- Vi har igennem lang tid fulgt Lasse og også flere gange forsøgt at hente ham til SIK, men timingen har bare aldrig været der før nu. Vi er derfor også super glade for, at han har valgt at give det en chance her i Skive IK det næste stykke tid. 

- Lasse har scoret masser af mål i sin tid i Brabrand og er en hurtig og løbestærk angriber, som supplerer vores andre angriber godt, herudover kan Lasse også spiller på kanterne.

- Lasse har stadig masser af ting, vi kan udvikle på, men han allerede erfaring fra 1 division, så vi får en spiller som ikke først skal tilpasse sig tempo og så videre. Vi glæder os til samarbejdet med Lasse, siger Skive-sportschef Rasmus Brandhof i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lasse Møberg kom til Brabrand fra Kjellerup i 2018.


Foto: BS Sports & Media

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce