2022-10-07 10:34:05

Stor mystik: Hvem har indberettet Albentosa?

Vejle er af Disciplinærinstansen blevet bedt om at svare på en indberetning fra Hvidovre IF på Raul Albentosa, men Peter Lassen afviser, at klubben har indberettet noget.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 12. runde

FT

FAM

1 - 4

HIF

Der var drama, da Hvidovre og Vejle i seneste runde af NordicBet Ligaen krydsede klinger, og topkampen har fået et mærkværdigt efterspil.

Hvidovre var særdeles utilfreds med en situation i det 25. minut, hvor Vejles Raul Albentosa ramte Christian Greko Jakobsen i ansigtet med en albue, og den situation har Fodboldens Disciplinærinstans kigget nærmere på og nu henlagt.

Der er dog stor mystik om, hvor indberetningen kommer fra.

- Vejle Boldklub modtog en skrivelse fra Disciplinærinstansen om, at der lå en indberetning fra Hvidovre IF på Raul Albentosa, og den har vi svaret på og redegjort for. 

- Den sag er helt korrekt blevet afvist, som Vejle Boldklub forventede, oplyser Vejle-direktør Henrik Tønder til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Stor mystik: Hvem har indberettet Albentosa?
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I Hvidovre kender sportschef Peter Lassen dog ikke noget til nogen indberetning.

- Det er ikke rigtigt. Vi har ikke indgivet nogen klage, og jeg ville vide det, hvis nogen herfra havde gjort det, siger Lassen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Men Vejle blev bedt om at svare på en klage, der kom fra Hvidovre IF?

- Det kan jeg ikke tro. Jeg burde vide det, hvis det var. Jeg har taget konfrontationen omkring hele den her situation, så selvfølgelig ville jeg være involveret, hvis det var. Jeg kan garantere, at jeg ikke kender noget til det her, siger Peter Lassen.

bold.dk har fredag formiddag været i kontakt med Disciplinærinstansens formand, Jens Hjortskov, men han vil ikke kommentere på sagen.

Se episoden med Albentosa og Greko i toppen af artiklen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 12. runde

FT

FAM

1 - 4

HIF

25 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0