2022-06-27 13:00:35

Ung SønderjyskE-keeper rykker til Tyskland

Philip Østerbæk forlader SønderjyskE for at skifte til tyske SC Weiche Flensburg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter en årrække i SønderjyskE rykker 19-årige Philip Østerbæk denne sommer sydpå og krydser grænsen til Tyskland.

Målmanden har nemlig skrevet kontrakt med SC Weiche Flensburg, der spiller i den fjerdebedste række, men to år i træk har været tæt på oprykning til 3. Liga, da det er blevet til nederlag i playoff.

- Det var meget pludseligt, at muligheden opstod, fordi deres ene keeper blev langtidsskadet. De kendte mig godt, fordi jeg kommer fra Sønderjylland tæt på grænsen, og så var det derigennem, at muligheden opstod.

- Det er en mulighed for at komme ind og vise, hvad jeg kan, og så håber jeg bare på at gribe chancen, når den kommer, siger Philip Østerbæk til bold.dk.

Danskeren er i første omgang hentet ind som andenkeeper, men han satser på at kunne gribe chancen og hjælpe Weiche Flensburg til oprykning.

- Det er en fed klub, der gerne vil integrere nogle danske spillere på grund af mindretallet i Flensborg, og det er der også blevet lagt stor vægt på i forhold til skiftet. Det er en tysk klub, hvor kulturen og alt det der er meget tysk, så det er perfekt.

- Det passer mig godt med hårdt arbejde, og så kan man godt sige nogle ting til hinanden, som man måske ikke mener altid. Nogle gange er det bare det, der skal til, siger Philip Østerbæk.

Målmanden debuterede for SønderjyskE i pokalkampen mod Hillerød i 2021.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Seneste nyheder

Seneste nyheder

0