2022-10-23 15:52:54

Vendsyssel tættere på toppen efter tordendrøn mod HB Køge

Zander Hyltoft blev matchvinder for Vendsyssel, da han leverede et tordendrøn, som endte med at give en 1-0-sejr over HB Køge i NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

VEN

1 - 0

HBK

32'
1 0
Zander Hyltoft
Mål

Vendsyssel kunne søndag tage et stort skridt mod toppen af NordicBet Ligaen, da de hjemme på Nord Energi Arena tog imod HB Køge. 

Det var nummer seks mod nummer syv, og derfor var en sejr utrolig vigtig for begge mandskaber. Hvis Daniel Aggers tropper kunne hive en sejr i land ville de blot være to point efter Vendsyssel.

Det var dog værterne, som var det bedste mandskab, da de formåede at komme frem til flere chancer, men Oskar Snorre stod godt imod nede mellem HB Køge-stængerne.

Allerede efter fem minutter bankede Zander Hyltoft bolden mod mål fra distancen, hvor den knækkede på vejen derind, men Snorre formåede at få afværget situationen.

Wessam Abou Ali var få minutter også tæt på en scoring, da han på akrobatisk vis sendte et forsøg afsted, men denne gang fløj bolden dog langt over mål. 

Vendsyssel fik dog belønning for deres hårde arbejde, og det var et drøn fra Hyltoft, som åbnede ballet.

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Vendsyssel tættere på toppen efter tordendrøn mod HB Køge
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

Her forsøgte HB Køge at cleare bolden, men den nåede kun ud til kanten af feltet, hvor Hyltoft stod, og så tordnede han bolden med hård kraft ind i netmaskerne, hvor Snorre var uden chance.

Sikke en scoring af Hyltoft, som sendte Vendsyssel på sejrskurs.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var ikke meget, som HB Køge havde at skyde med. Det var nemlig kun få gange, at spillere som Jacob Trenskow og Oscar Buch viste sig frem, men chancerne løb konstant ud i sandet.

Efter fem minutter af anden halvleg var anfører Mike Jensen dog tæt på udligning, da han tog chancen fra distancen, men desværre for HB Køge fløj bolden akkurat over mål.

Det var dog stadig Vendsyssel, der var farligst, og med en halv time igen var de tæt på endnu en scoring.

Denne gang var det Mads Greve, som satte hovedet på et perfekt hjørnespark, men Snorre hev en stor redning frem inde på stregen og fik afvist.

Der kom ikke flere mål i opgøret, og dermed var det Zander Hyltoft, som blev matchvinder med sit drøn, som endte med at sikre Vendsyssel en 1-0-sejr over HB Køge.

Dermed er Vendsyssel nu på fjerdepladsen i rækken med 26 point, mens HB Køge nu har seks point op til top seks.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 14. runde

FT

VEN

1 - 0

HBK

32'
1 0
Zander Hyltoft
Mål

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce