2022-08-14 14:59:31

Brabrand-kant med to mål i firemålskamp mod AB

Christoffer Maul Petersen var i hopla søndag, da han scorede to mål i Brabrands 2-2-kamp mod AB i 2. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var også gang i den danske 2. divisionsøndag, hvor AB hjemme i Gladsaxe tog imod de jyske gæster fra Brabrand, og der var noget at holde øje med for de fremmødte tilhængere.

Brabrand skulle nemlig blot bruge otte minutter, og så havde de bragt sig selv i front, da kantspiller Christoffer Maul Petersen var på pletten i solens varme.

AB skulle derfor frem på banen, hvis de ikke skulle gå fra banen med endnu et nederlag, efter de havde indledt sæsonen med at tabe 0-3 til FC Roskilde.

Hjemmeholdets fans fik da også noget at juble over, da Albert Nørager fik sendt udligningen ind i netmaskerne efter en lille halv time.

Det var også stillingen ved pausen, men i anden halvleg var det hjemmeholdet, som fik en drømmestart, da Frederik Christensen lagde ud som lyn og torden og gjorde det til 2-1 efter kun fire minutter.

Det fandt Petersen sig dog ikke i, og kun ni minutter senere havde Brabrand-spilleren skabt status quo i opgøret med sin anden scoring, og så stod der 2-2.

Det endte også med at blive kampens resultat, og dermed er AB og Brabrand fortsat uden sejr i den nye sæson i 2. division.

Brabrand tabte nemlig også deres første kamp, da de løb ind i Esbjerg og et nederlag på 1-3. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0