2021-02-13 12:09:14

Dalum henter tidligere OB-talent

2. divisionsklubben Dalum har lavet en aftale med 24-årige Markus Bay Jensen, der har fortid i OB's ungdomsafdeling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Denne vinter skifter alsidige Markus Bay Jensen Danmarksserien ud med 2. division.

Lørdag meddeler Dalum nemlig, at man har lavet en aftale med det tidligere OB-talent, der både kan bruges som back og kant.

- Jeg har valgt at skifte til Dalum IF grundet mine ambitioner om at prøve at spille på et højere niveau, herunder gerne at være med til at hjælpe Dalum IF til en placering i den kommende 1. division, selvom det naturligvis bliver en god og også stor udfordring for os i det kommende forår.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -Dalum henter tidligere OB-talent
Foto: Robert Hierath

- Årsagen, til at jeg spiller i Dalum IF fremadrettet, skyldtes primært Nicolaj Johansen, som fortalte om det spændende projekt, Dalum har gang i for øjeblikket. Derudover tiltaler det mig, at klubben har høje ambitioner, da jeg har en ambition om at spille på et endnu højere niveau i fremtiden og det meget gerne i Dalum IF.

- Jeg har haft Nicolai som træner i OB og ved, hvad han står for, og derfor glæder jeg mig til at have ham som træner igen. Derudover kender jeg en del spillere i Dalum IF i forvejen, enten fra fodboldbanen eller skolen, så jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i den røde trøje og vil gøre alt for at vinde så meget som overhovedet muligt, siger han i en pressemeddelelse.

Markus Bay Jensen har senest spillet i Marienlyst.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0