2022-08-06 15:52:51

Esbjerg vandt 2. div-premiere - Jammerbugt tabte

Esbjerg fik en perfekt start på livet i 2. division, da Brabrand blev nedlagt med 3-1 i premierekampen. Jammerbugt FC tabte 0-1 til Kolding IF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye sæson i 2. division blev sparket i gang denne weekend, og de to nedrykkere fra NordicBet Ligaen – Esbjerg og Jammerbugt FC – skulle begge i gang denne lørdag.

Esbjerg røg skuffende ud af pokalturneringen i midtugen til Kolding IF, og lørdag skulle vestjyderne så en tur til Brabrand i første runde i 2. division.

Det startede glimrende for Esbjerg, der kom foran efter 23 minutter takket være en flot kasse af Elias Sørensen efter forarbejde af ukrainske Andriy Novikov, som leverede en fin tværpasning.

Få minutter efter blev det dog 1-1, da Christoffer Maul Petersen scorede direkte på frispark, men Esbjerg fik scoret igen inden pausen.

Et hjørnespark blev smidt i feltet, og her endte bolden hos Mads Larsen, der flugtede den i kassen til 2-1 til gæsterne.

Esbjerg dominerede i anden halvleg, og med et kvarter igen lukkede Nicklas Strunck kampen med et skud fra kanten af feltet, der strøg i mål til 3-1, som blev kampens resultat.

Dermed kom Esbjerg godt fra start, men det samme kan man ikke sige om med-nedrykkerne Jammerbugt FC, der mødte Kolding IF på udebane.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jammerbugt har været en turbulent tid igennem under den tyske ejer Klaus-Dieter Müller, og holdet har mistet en hel del spillere i sommerferien. Lørdag tabte holdet så også 0-1 efter en tidlig Kolding-scoring af Christian Kudsk.

Andetsteds vandt FC Roskilde blandt andet 3-0 over AB i deres premiere, hvor Valdemar Schousboe fortsatte målformen fra sidste sæson med to kasser i lørdagens kamp.

Resultater i 2. division lørdag:

Skive – B.93 1-1

BK Frem – HIK 1-1

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brabrand – Esbjerg 1-3

FC Roskilde – AB 3-0

Kolding IF – Jammerbugt FC 1-0

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0