2022-10-06 09:18:01

HIK roser: Kolding er et klassemandskab

HIK skal duellere mod Kolding IF i 2. division i lørdagens opgør, og hjemmeholdet har stor respekt for Kristoffer Wichmanns tropper inden opgøret. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 10. runde

FT

HIK

2 - 2

KIF

HIK har haft en svær sæsonstart, og holdet er blot nummer ti i 2. division efter de første ni kampe, og mandskabet har syv point. 

Lørdag får bundholdet besøg af Kolding IF, der indtager tredjepladsen med 18 point, og HIK storroser modstanderen inden opgøret. 

HIK skriver på sin hjemmeside, at Kolding har et stærkt hold på mange parametre.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -HIK roser: Kolding er et klassemandskab
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

- Kolding IF er et klassemandskab. Under den tidligere HIK-træner Kristoffer Wichmanns kyndige ledelse har klubben udviklet sig til at være en af favoritterne til oprykningen til næste år. Holdet er utrolig stærkt rent fysisk og består af løbestærke spillere, der samtidig har en god taktisk forståelse for spillet. Der bliver mange spillere at holde øje med for HIK’erne. 

- Det er værd at fremhæve Sebastian Sommer for at være den samlende og ledende figur på midtbanen, super teknikeren Christian Kudsk og – ikke mindst – angriberne Paul Ngongo og Thomas Mikkelsen, der med deres målnæse og energi giver alle forsvar i 2. division problemer, skriver HIK på sin hjemmeside. 

Opgøret mellem HIK og Kolding bliver fløjtet i gang klokken 13. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 10. runde

FT

HIK

2 - 2

KIF

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0