2022-09-29 14:21:05

Kikkenborg om Esbjerg-exit: En af de hårdeste perioder

Mads Kikkenborg fortæller nu om det turbulente exit fra Esbjerg, hvor han på kort tid gik fra forlængelse til at ophæve sin kontrakt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

Mads Kikkenborg fortæller nu om det hårde farvel i barndomsklubben Esbjerg. 

Den unge målmand fik i august 2021 ophævet sin kontrakt i Esbjerg i forbindelse med utilfredsheden til den daværende træner Peter Hyballa. 

Kikkenborg var en af flere spillere, der fik ophævet sin kontrakt i klubben, og han fortæller nu om det svære exit. 

- Et halvt år inden jeg ophævede, skrev jeg under på en ny aftale med Esbjerg og på få måneder vendte det hele på hovedet. Så det var jo et chok.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Kikkenborg om Esbjerg-exit: En af de hårdeste perioder
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Men selvfølgelig var det en ærgerlig tid. Det var ikke godt for mig eller klubben. Jeg havde jo spillet i Esbjerg, siden jeg var barn, så man har jo et stort tilhørsforhold.

- Uden at sige for meget, så havde jeg det hårdt. Jeg tror, det var en af de hårdeste perioder, som jeg har haft. Det var mødet med den kolde og kyniske fodboldverden, men det var jo også mit eget valg at forlade Esbjerg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det mest overraskende for mig var, hvor hurtigt det kan gå i fodbold. Man går fra at have en sommerferie med ny kontrakt, og nu skal virkelig ud og bevise sig, og så ændrer det hele sig, fortæller Mads Kikkenborg til Lyngby-podcasten "Den Kongeblå". 

Kort efter sin kontraktophævelse i Esbjerg skrev Mads Kikkenborg kontrakt i Lyngby, hvor han nu har spillet sig frem til at være førstekeeper i Superliga-klubben. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 9. runde

FT

FCR

0 - 1

EFB

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0