2021-06-10 12:45:02

Tidl. BIF-talent skifter til HIK: Jeg vil rykke op

HIK har hentet Gregers Arndal-Lauritzen til klubben fra Skovshoved, og den unge forsvarsspiller glæder sig til at komme i gang, hvor målet er en oprykning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

HIK er ved at forberede sig til den kommende sæson i den nye 2. division, hvor de allerede har fået en ny cheftræner på plads i form af Stefan Håkansson.

Nu er der så også kommet nyt blod i truppen, da Per Frimann og co. har været på rov hos naboerne fra Skovshoved og hentet 23-årige Gregers Arndal-Lauritzen til klubben.

Den unge forsvarsspiller har fået sin fodboldopdragelse i Brøndby under Alexander Zorniger, men formåede aldrig at få det store gennembrud grundet forskellige skader.

Nu er han så klar for HIK, og det er et skridt i den rigtige retning mod et højere niveau i Danmark.

Det fortæller Arndal-Lauritzen til bold.dk.

- Det er et skridt opad, og jeg har savnet at spille noget mere professionelt fodbold, end hvad jeg har gjort tidligere. 

Artiklen fortsætter efter billedet

2. Division -Tidl. BIF-talent skifter til HIK: Jeg vil rykke op
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

- Jeg skiftede jo til Skovshoved, fordi jeg havde været skadet i 100 år med mit knæ, men det har jeg fået styr på nu. Jeg har ikke haft nogen problemer med knæet i to år.

Hvorfor blev det HIK?

Artiklen fortsætter efter annoncen

- HIK er en professionel klub. Der er jo utrolig stor forskel på, hvor professionel klubberne er i 2. division, og her har HIK et seriøst koncept og træningskultur, hvor man tager sin fodbold alvorligt. Det ville jeg gerne være med til igen, så derfor blev det HIK.

HIK har i hvert fald fået en spiller, som vil fremad og vinde kampe. Arndal-Lauritzen har nemlig et mål om at rykke op med HIK, da det er hans personlige ambition med skiftet til klubben.

- Jeg spiller for at rykke op, men det er min personlige ambition. Jeg ved faktisk ikke, hvad klubbens ambition er, men man spiller jo for at vinde hver kamp, så det vil de vel også. Vi skal i hvert fald ende så højt oppe som muligt og udvikle dygtige spillere, som HIK har været gode til, fortæller Gregers Arndal-Lauritzen.

23-årige Gregers Arndal-Lauritzen nåede to kampe for Brøndby, hvor han blev noteret for en assist i begge. 

Siden da har han både været forbi HB Køge og AC Horsens, inden han rykkede videre til Skovshoved.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0