2. Division -Unge superligaspillere tørner ud for Kjellerup
2016-08-02 14:45:01
Foto: Getty Images

Unge superligaspillere tørner ud for Kjellerup

Malthe Dahl Overgaard fik ikke forlænget sin kontrakt i AGF. Nu er han at finde i Kjellerup. Det samme gør sig gældende for Sebastian Denius, som fik sin kontrakt ophævet i Viborg. De er dog ikke afvisende over for tilbud fra højere niveauer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kjellerup åbner onsdag sæsonen i 2. division mod Odder, og klubben har fået nogle fine forstærkninger til klubben efter oprykningen til 2. division. Patrick Bang Nielsen er kommet til klubben, mens også de to unge herrer Malthe Dahl Overgaard og Sebastian Denius er kommet til fra henholdsvis AGF og Viborg.

Sebastian Denius fik efter sæsonen ophævet sin kontrakt i Viborg i jagten på mere spilletid - og den jagt skal han nu fortsætte hos Kjellerup i 2. division, hvortil han tidligere har været udlejet.

- Jeg tror, Kjellerup kan blive en rigtig spændende klub for mig. Jeg kender rigtig mange af drengene derude, og der er et rigtig godt miljø. Det tiltalte mig rigtig meget, siger Sebastian Denius til bold.dk.

- Min personlige målsætning er at blive en profil på holdet og få en masse minutter i benene. Jeg vil gerne være kampafgørende med mål og assists, og det håber jeg at fremme i mit spil her i løbet af den kommende tid, siger han.

Malthe Dahl Overgaard fik ikke sin kontrakt forlænget, da den efter sidste sæson udløb i superligaklubben AGF.

- For mig har det været vigtigt at komme ud og få noget spilletid igen på et forholdsvist højt niveau. Og så vil jeg gerne føle mig lidt mere som en del af et hold igen. Jeg spillede ikke så mange kampe i AGF, og det betød, at jeg ikke helt fik de oplevelser, som jo egentlig var dem, der gjorde, at man startede med at spille fodbold. Så det skal jeg ud og jagte, siger Malthe Dahl Overgaard.

- Sammenholdet derude er sindssygt godt. Vi er en masse unge gutter i Kjellerup, og det føles rigtig godt at være der. Det er som en stor familie, siger han.

Kjellerup har ikke nogen lønkroner at gøre godt med - og derfor holder de to unge spillere også døren åben for andre muligheder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg skal selvfølgelig ikke afskrive noget, hvis der kommer en klub, som tiltaler mig og de ting, jeg gerne vil - men som udgangspunkt er jeg i Kjellerup, siger Sebastian Denius og bakkes op af sin gode ven Malthe Dahl Overgaard.

- Jeg lytter stadig, hvis der kommer et tilbud fra højere niveau end 2. division. Jeg har en agent, som afsøger terrænet, og jeg har da også været til prøvetræning i Hobro, hvor vi ikke kunne blive helt enige. Kjellerup er indforståede med, at det er sådan, det er. Men jeg er glad for at være derude, siger han.

Kjellerup åbner sæsonen onsdag, hvor de møder Odder.

nicolai@bold.dk


Foto: Getty Images

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0