2022-07-26 14:47:03

Wichmann og co. snupper hurtig back i Dalum

Kolding IF skriver under med Markus Bay Jensen, der senest har spillet i Dalum, og Kristoffer Wichmann glæder sig over tilgangen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

2. divisionsklubben Kolding opruster forud for den kommende sæson, da Kristoffer Wichmanns tropper har sikret sig Markus Bay Jensen, som kommer fra et ophold i Dalum, der beskriver ham som en hurtig back.

Kolding-cheftræneren siger til klubbens hjemmeside, at backen ser spændende ud.

– Markus Bay er en spiller, vi gerne ville kigge nærmere på efter hans gode præstationer for Dalum IF, og han besidder en spændende pakke. Han er en powerspiller med nærkampsstyrke krydret med gode evner på bolden. 

- Til træning har vi kunne se, hvordan Markus er et glimrende match til vores trup med hans store engagement, og han vil give alt for at vinde hver eneste dag, siger Kristoffer Wichmann til klubbens hjemmeside. 

Den nye Kolding-spiller glæder sig til opholdet. 

– Jeg har haft en god dialog med klubben gennem et stykke tid, og da muligheden bød sig for at se det hele an, var jeg klar på at springe til. Hele setuppet omkring klubben, både på og udenfor banen er stærkt tiltalende, og der foregår spændende ting i Kolding IF. Jeg er en ambitiøs spiller, der gerne vil fremad, og på den måde passer holdets stil godt til en type som mig, siger 25-årige Markus Bay til Kolding IF's hjemmeside. 

Bay har en fortid i OB's ungdomsafdeling, men han har også tørnet ud for B 1909, Boldklubben Marienlyst og senest Dalum. 

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0