2023-02-01 12:31:08

Young Boys FD-topscorer bekræfter skifte: Trænger til en ny udfordring

Henrik Hykkelbjerg, der var topscorer for Young Boys FD i efteråret, bekræfter over for bold.dk, at han har valgt at skifte til Aarhus Fremad. Han synes, at Aarhus Fremad er et attraktivt sted.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - første kvartfinale

FT

AAF

0 - 3

FCN

26-årige Henrik Hykkelbjerg har fået styr på fremtiden. 

Midtbanespilleren har trænet med Aarhus Fremad i opstarten og spillet træningskampe, men i efteråret spillede han for Young Boys FD i 3. division, hvor han scorede seks mål og blev klubbens topscorer. 

Nu bekræfter Hykkelbjerg skiftet til Aarhus Fremad over for bold.dk. 

- Jeg havde egentlig en god tid i Young Boys FD, men jeg synes, at jeg har opnået det, som jeg kunne der. Så derfor trænger jeg til en ny udfordring, og der synes jeg, at Aarhus Fremad er et oplagt valg. Jeg bor i Aarhus, og spillestilen passer godt til mig. 

- Jeg tror, at det er et sted, hvor jeg kan få det bedste ud af mig selv. Jeg føler, at der er et godt træningsmiljø og en god konkurrence. Jeg føler, at jeg er god nok til at løfte holdet endnu mere, end det har gjort, siger Henrik Hykkelbjerg til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Young Boys FD-topscorer bekræfter skifte: Trænger til en ny udfordring
Foto: Young Boys FD

Godt match
Den erfarne midtbanespiller fortæller, at en anden topklub i 2. division bød sig til, men Aarhus Fremad virker som det rette sted for ham. 

- Aarhus Fremad vil rigtig gerne være på bolden, og der føler jeg, at jeg har mine forcer, så det er et meget godt match. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det virker også som en klub, der er rigtig behagelig at være i, og det har jeg også fået af indtryk, så det lever op til mine forventninger, siger Henrik Hykkelbjerg til bold.dk og tilføjer. 

- Det er nemmere med transport, så det var den samlede pakke, der gør, at Aarhus Fremad er et attraktivt sted for mig.

Hykkelbjerg har tidligere været en del af Kjellerup IF og Viborg FF.

Aarhus Fremad topper lige 2. division, men klubben er a point med Esbjerg fB. Han efterlod Young Boys FD på en andenplads i 3. division.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Pokalen - første kvartfinale

FT

AAF

0 - 3

FCN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0