2022-07-04 11:00:02

17 år i AB Tårnby: Profil drager til serieklub

Sebastian Segall siger til bold.dk, at han har valgt at sige farvel til AB Tårnby efter samlet 17 år i klubben. Han skifter til Sundby Boldklub i Københavnsserien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sebastian Segall er kun 22 år, men i 17 år har angriberen været en del af AB Tårnby. Det har nærmest været uafbrudt kun med få afstikkere til B.93 og Lyngby Boldklub i ungdomstiden. 

Tiden i AB Tårnby har dog fået en ende for Segall, da han har valgt at trappe ned. 

Han skal i stedet for tørne ud for Sundby Boldklub, der spiller i Københavnsserien. 

Angriberen siger til bold.dk, at han forlader AB Tårnby, da tiden ikke er til at spille i 3. division.

- Det er lidt en kombination af flere ting. Nu har jeg været i AB Tårnby i 17 år, og jeg ser mig selv som en Tårnby-dreng. Det seneste års tid har jeg åbnet nogle virksomheder og fået lidt ekstra at se til på erhvervssiden. I og med, at AB Tårnby rykker op, så har jeg lidt svært ved at tage til Jylland på udebaneture i forhold til arbejde. 

- Så tog Sundby fat i mig, og det, syntes jeg, lød rigtig spændende. Der er nogle ambitioner, og jeg kender en del af drengene, så det gav sig selv. Det er kombination af det erhvervsmæssige men også, at det er et spændende projekt, og der er gode mennesker omkring klubben, siger Sebastian Segall til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -17 år i AB Tårnby: Profil drager til serieklub
Foto: Sundby Boldklub

Har der været andre klubber inde i billedet?

- Ja, der var en del af topholdene i Danmarksserien, men også nogle af 3. divisionsklubber tilbød sig, men jeg følte mig hurtigt afklaret med, at det ikke skulle være noget, hvor jeg skulle på nogle lange udebaneture og bruge for lang tid på fodbolden. 

- Jeg vil have fokus på den café, som jeg har åbnet i indre by sammen med nogle af mine andre virksomheder, som jeg har, så jeg var hurtigt afklaret med, at det var Sundby, som jeg skulle spille i. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover caféen i København har Segall også et DJ-bureau, og en arbejdsdag er ofte 17-18 timer, siger han. 

Nu bliver han en del af Sundby, og angriberen har fået et rigtig godt indtryk af serieklubben.

- Det er nogle fede faciliteter. I forhold til at være en Københavnsserie-klub går de virkelig op i det. Det er ikke noget, som jeg går alt for meget op i, men det viser, at klubben har nogle ambitioner. 

- Det er nogle sympatiske mennesker og spillere i klubben, siger Sebastian Segall, der tilføjer, at han håber, at han kan bidrage med noget rutine trods sin unge alder. 

- Jeg er en klog fodboldspiller, og så føler jeg, at jeg er relativt kold foran mål. Det ved jeg, at de har eftersøgt lidt. Nu har jeg spillet kant i det meste af tiden i AB Tårnby og har lært en masse. Før spillede jeg angriber. Jeg har et godt overblik, og så skal jeg gerne kunne sparke nogle kasser ind.

Fældede næsten en lille tåre

Det bliver dog lidt mærkeligt for Segall at skulle for en anden klub end AB Tårnby, og derfor har farvellet også været lidt vemodigt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver helt klart meget specielt. Man har næsten grædt en lille tåre, men der er meget tid foran en, så det kan sagtens være, at det bliver på gensyn, men lige nu er fokusset på Sundby. Jeg glæder mig til at få noget ansvar over på mig, og jeg kan forhåbentlig bidrage med en masse. 

- Det kan godt være, at det bliver sjovt, at man har en anden rød trøje over hovedet, men når man er i gang med kampen, så tænker man ikke yderligere over det, siger Sebastian Segall til bold.dk. 

I den netop overståede sæson af Danmarksserien blev Segall noteret for 17 kampe med tre mål til følge.

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce