2022-10-05 15:00:01

Ishøj-profiler måber: Forfærdeligt og vanvittigt

Ishøj har fået en flot sæsonstart, men en kamp stikker ud, da holdet vandt med hele 10-0 over SfB-Oure FA. Yousuf Butt og Frederik Kragh siger til bold.dk, at det både var forfærdeligt og vanvittigt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 10. runde

FT

DAL

1 - 8

ISH

Ishøj IF har overrasket mange i denne sæson. 

I øjeblikket er mandskabet nummer tre i 3. division efter ni spillerunder, men Ishøj-spillerne tænker stadig tilbage på en vanvittig kamp i sjette spillerunde. 

Her tog Ishøj IF imod SfB-Oure FA, og det blev til en stor øretæve. Ishøj vandt nemlig med vilde 10-0.

Ishøj-profilen Frederik Kragh siger til bold.dk, at kampen var fuldstændig vanvittig og latterlig. 

- Det var en mærkelig kamp. Man fik følelsen af, at man var i Danmarksserien, og vi nok skulle vinde den her. At vi så skulle vinde 10-0, er fuldstændig vanvittigt. Jeg begyndte at danse på de tre sidste mål, fordi det var åndssvagt og latterligt. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Det blev en halv sommerkamp, uden at det skal lyde arrogant. Det var specielt, siger Frederik Kragh til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Ishøj-profiler måber: Forfærdeligt og vanvittigt
Foto: Lalephotography

Ishøj-målmand Yousuf Butt stod nede i den anden ende og kunne se sin kollega Peter Harring Larsen få haglet mål ind bag sig. Det gjorde lidt ondt på Butt. Butt roser dog SfB-Oure FA for at holde fast i et bestemt koncept.

- Det var en blanding af, at vi havde en rigtig god dag, og vi pressede rigtig godt. Alt lykkedes, men stor cadeau til Oure. De nægtede at sparke langt. De pressede højt ved 8-0. Det havde jeg nok ikke selv gjort. Hvis vi møder Oure igen, så tænker jeg ikke, at vi bare vinder. Vi ramte alt, og de ramte ikke noget. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvordan havde du det med at se din kollega i den anden ende?

- Det er forfærdeligt, og det tænker man også, når man selv taber. Deres målmand lavede nogle gode redninger i starten. Det er klart, at når der ikke er nogle, der hjælper ham, så er det svært at holde gejsten op, siger Yousuf Butt til bold.dk. 

Ishøj tabte i den seneste runde til Middelfart med 1-4 i det store topopgør. Næste opgør for Ishøj er mod bundproppen Dalum.

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 10. runde

FT

DAL

1 - 8

ISH

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0