2022-08-05 16:45:01

Kakeeto efter AaB-exit: Vil retur til SL hurtigst muligt

Robert Kakeeto siger til bold.dk, at han vil vise sig frem på lejeopholdet i Middelfart, så han hurtigst muligt kan komme tilbage til Superligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Robert Kakeeto må vinke farvel til AaB, da han er blevet lejet ud til 3. divisionsklubben Middelfart, indtil kontrakten med AaB udløber 30. juni 2023. 

Selvom midtbanespilleren nu er fortid i 3F Superliga-klubben, så har Kakeeto bestemt ikke skruet ned for ambitionerne. 

27-årige Kakeeto siger nemlig til bold.dk, at hans store mål er at bevise sig i 3. division for Middelfart, så han kan komme hurtigt retur til en Superliga-klub. 

- Jeg vil gerne spille på det højeste niveau som muligt i Danmark. Jeg vil gerne bevise mig her i Middelfart, og det synes jeg, at klubben kan give mig, og så kan jeg snart komme tilbage til Superligaen. 

- Jeg kommer til at savne Superligaen, og jeg vil komme tilbage så hurtigt som muligt, siger Robert Kakeeto til bold.dk, der tilføjer, at der nok er mange, som kommer til at se ham i 3. division. 

Vil rykke Middelfart op i 2. division

Han ser det som en rigtig god mulighed i Middelfart, så han kan få kickstartet karrieren, og midtbanespilleren fortæller også, at han nyder at være en del af dansk fodbold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kakeeto vil gerne gøre en forskel inden for kridtstregerne for 3. divisionsklubben, så Middelfart kan nå målet om at komme hurtigt tilbage i 2. division. 

- Jeg har snakket med sportsdirektøren, og han ville rigtig gerne have mig, og vi har lagt en god plan. De vil gerne rykke op så hurtigt som muligt, og der er nogle virkelig gode spillere. 

- Jeg synes, at vi har kvalitet til at komme i 2. division og bygge videre derfra. Det bliver godt i den her sæson. Vi skal bare arbejde hårdt, så vi kan rykke og bygge videre. 

Du kan vel også komme med noget erfaring?

- Ja, 100 procent. Jeg har arbejdet hårdt og været professionel i lang tid, så jeg kan give noget til klubben, og som hold kan vi sammen rykke op i 2. division. Jeg vil hjælpe så meget, som jeg kan, siger Robert Kakeeto til bold.dk, der tilføjer, at han har fået et rigtig godt indtryk af den fynske divisionsklub.

Kakeeto kan skrive 37 Superliga-kampe på CV’et for AaB, og midtbanespilleren kan få 3. divisionsdebut for Middelfart, når holdet skal en tur til FA 2000 lørdag 6. august.

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0