2021-06-19 14:00:25

Karlslunde IF leverede historisk præstation

Karlslunde IF kan for første gang kalde sig for en divisionsklub, da holdet lørdag vandt 3-0 over GVI på Karlslunde Stadion, og dermed rykker Karlslunde IF op i 3. division.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 6. runde

FT

KIF

3 - 0

GVI

Karlslunde Stadion (LigaBold.dk): På en meget varm sommerdag i Karlslunde kunne der lørdag skrives historie for Karlslunde IF. Hvis Karlslunde blot fik ét point i Danmarksserie-opgøret mod GVI (Gentofte-Vangede Idrætsforening), så kunne holdet for første gang kalde sig for en divisionsklub ved oprykning til 3. division.

Inden opgøret var Karlslunde IF nemlig ni point foran GVI på tredjepladsen med tre runder igen.

Der var derfor lagt i kakkelovnen til et brag af et opgør, og der var også mødt talstærkt med tilskuere op på Karlsunde Stadion for at heppe hjemmeholdet til point, hvor Birthe Kjær inden kampstart bragede ud af i højtaleren med: 'Sommersommer og solHavet og blæsten og duft af kaprifol'.

Udeholdet fra GVI kunne derimod holde liv i håbet om oprykning til 3. division med en sejr og presse Herlev IF på andenpladsen. GVI havde fire point op til Herlev IF på andenpladsen inden opgøret.

Opgøret startede lige ud, hvor begge hold lige så hinanden an. GVI var dog mest på bolden de første fem minutter af opgøret, men udeholdet skabte ingen chancer. Oliver Egelund Østgaard forsøgte at drible sig igennem Karlslunde-forsvaret efter seks minutter og spillede bolden ud på kanten, men der blev ikke skabt en chance.

To minutter efter jagtede Karlslundes Nikolaj Adler Nielsen en lang aflevering, men William Benzin i GVI-målet var vaks og fik styr på situationen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmarksserien -Karlslunde IF leverede historisk præstation
Foto: Anders Jensen

Kampens første chance kom efter godt ti minutters spil, da Oliver Egelund Østgaard udfordrede i Karlslunde-feltet, og hjemmeholdets forsvar måtte give et hjørnespark. Minuttet efter var Marcus Zedler millimeter fra at overliste Karlslunde-keeper Patrick Christensen med et smart skud, men målmanden fik viftet forsøget ud til hjørnespark.

Det trak gevaldigt op til en GVI-scoring, da Zedler få minutter efter det første forsøg sendte et skud snært forbi Karlslunde-målet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karlslunde-målmanden måtte igen hive en stærk redning op for at forhindre en scoring efter 15 minutters spil og give endnu et hjørnespark.

Karlslunde ville også lege med, men Nicolai Bk ramte sit skud helt skævt, hvilket gav et GVI-målspark. I sekvensen efter drillede et hjørnespark fra Karlslunde GVI-målmanden, men Benzin fik bokset læderet væk. I cirka midten af halvlegen gik de to hold til vandpause grundet den hede sommerdag.

Efter godt 32 minutter var det dog Karlslunde IF, der bragte sig foran med 1-0, da Nickolai Bk sendte bolden over stregen. Først kom Filip Bidstrup Knudsen igennem i venstre side, og han sendte bolden ind i GVI-feltet. Bolden ramte en GVI-forsvarer, der sendte bolden på indersiden af stolpen.

Det skabte lidt kaos i GVI-feltet, og her kom Nickolai BK bragende, og han sendte et drøn afsted i feltet. Bolden ramte overliggeren og gik ind over stregen til 1-0 for Karlslunde IF. Det skabte kæmpe jubel på Karlslunde Stadion.

Det satte endnu mere fut i Karlslunde-holdet, og hjemmeholdet sad på resten af første halvleg. Ved pausetid stod der 1-0 til Karlslunde IF.

I pausen blev der uddelt flere priser til Karlslunde IF-frivillige for deres store indsats i klubben, hvor borgmesteren var til stede.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Karlslunde kørte sejren hjem

Anden halvleg startede godt for Karlslunde, og mandskabet forsøgte at sætte tryk på GVI.

Efter 50 minutter fik GVI et frispark lige uden for Karlslunde-feltet, og det tog Matin Husaini Corleone sig af. Forsøget endte dog lige midt i Karlslunde-muren.

Ingen af de to hold kom frem til det helt store i de første ti minutter af anden halvleg, men efter 55 minutters spil opstod en stor chance til Karlslunde efter et indlæg.

Marcus Alexander Winberg snittede indlægget videre, og Mathias Krogh Moestrup jagtede bolden, men han kunne akkurat ikke nå bolden tæt under mål. Derfor endte situationen med et målspark.

Få minutter efter forsøgte Emil Moestrup sig meget optimistisk på et frispark langt ude fra, men bolden strøg over Benzins mål.

Generelt sad Karlslunde mest på spillet i den første halvdel af anden halvleg, og det lugtede mere af en 2-0-scoring end en udligning.

Efter endnu en vandpause skulle det også lykkes, for efter 71 minutter kom der endnu et jubelbrøl på Karlslunde Stadion, da hjemmeholdet kom på 2-0.

Efter en hurtig omstilling blev Rasmus Winther Svendsen spillet fri i GVI-feltet, og så kunne Karlslunde-spilleren sende bolden sikkert i nettet til 2-0 for Karlslunde. Nu lugtede det for alvor af divisionsfodbold i Karlslunde.

GVI forsøgte sig sporadisk at komme tilbage i opgøret, men det blev ikke til så meget. Marcus Zedler sendte blandt andet et skud over Karlslunde-målet lige efter 2-0-scoringen.

I de døende sekunder blev det også 3-0 til Karlslunde IF efter et flot hovedstødsmål af Mathias Krogh Moestrup.

Kampen endte 3-0 til Karlslunde IF. Dermed kan den sjællandske klub for første gang kalde sig for en divisionsklub, når 3. division kalder i næste sæson.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk

Artiklen fortsætter efter indholdet

3. div - 6. runde

FT

KIF

3 - 0

GVI

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0