2022-09-24 16:08:53

Masser af mål i 3. div. - VKS Aarhus skød Dalum i sænk

Der var godt gang i den danske 3. division lørdag, hvor Middelfart og VSK Aarhus havde taget skarpheden frem. De vandt henholdsvis 3-0 og 5-1 over IF Lyseng og Dalum IF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Dalum IF har fået en forfærdelig start på sæsonen i 3. division, hvor de har tabt samtlige syv kampe, og det blev ikke meget bedre lørdag, hvor de fik besøg af VSK Aarhus.

Gæsterne fra Smilets By var nemlig i målhumør, hvor de i første halvleg stort set havde lukket og slukket opgøret.

Efter under et minut havde Mathies Skjellerup bragte VSK Aarhus i front med 1-0, og ti minutter senere var det så Oscar Carl, som fik nettet til at blafre til 2-0.

Dalums defensiv fik dog ingen fred lørdag, og efter en lille halv time dukkede Malthe Rasmussen op på det rette sted og sendte bolden ind  i netmaskerne.

I anden halvleg fik Dalum dog lidt at juble over, da Mathias Larsen fik reduceret kort tid efter pausen, men det fik ikke ændret på opgøret, og derfor formåede VSK Aarhus da også at udbygge deres føring.

Artiklen fortsætter efter billedet

3. division -Masser af mål i 3. div. - VKS Aarhus skød Dalum i sænk
Foto:

I de sidste 20 minutter viste Carl sig flot frem, og han kunne to gange få nettet til at blafre, så han kunne gå på weekend med et hattrick og en storsejr på 5-1 over Dalum.

Andetsteds sikrede Middelfart sig tre point til deres førsteplads, da de formåede at sende IF Lyseng hjem med et 0-3-nederlag i bagagen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her var det Malthe Boesen, Benjamin Zjajo, og Marcus de Claville Berthelsen, der kom på tavlen for 3. divisions tophold.

Middelfart topper rækken med 22 point efter otte runder, som er fem flere end Ishøj IF på andenpladsen.

Dagens resultater i 3. division:

Dalum IF 1-5 VSK Aarhus
FA 2000 2-1 Næsby
AB Tårnby 1-3 Ishøj IF
Middelfart 3-0 IF Lyseng
Young Boys FD 2-0 Vanløse

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0