2022-06-11 15:59:44

Roskilde cementerede oprykning med storsejr

Det var allerede afgjort, hvilke to hold der rykker op i 2. division. Men det afholdt ikke FC Roskilde fra at banke VSK Aarhus i sidste spillerunde. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Roskilde havde allerede sikret sig oprykning til 2. division inden dagens kamp, men der blev alligevel spillet flot fodbold. 

På hjemmebane slog VSK Aarhus på overbevisende manér. Valdemar Schousboe var i den grad storspillende, og han sikrede sit hattrick i det 61. minut. 

Monday Etim sendte den med et kvarter tilbage i kassen til 4-0, og han lukkede og slukkede også selv festen, da han kort inden slutfløjt sendte den ind til 5-0. 

BK Frem havde også sikret sig oprykning inden dagens kamp, men de var ikke helt så sprudlende som Roskilde var. 

På hjemmebane tabte de 1-2 til Dalum. 

Efter et kvarters spil bragte Dalum sig foran på et mål af Marc Gangia. Det blev i anden halvleg fulgt op af Mads Raben, der efter 66 minutter bragte gæsterne foran med 2-0. 

Valdemar Frahm sørgede for at lille plaster på såret, da han med et kvarter igen reducerede til 1-2. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den sidste kamp i oprykningsspillet blev spillet mellem IF Lyseng og Næsby. Her fik Næsby sluttet sæsonen bedst af, da de vandt kampen 2-0. 

Begge mål blev scoret i anden halvleg. Først var det Elias Lamnaouar, der sendte føringsmålet i kassen efter 59 minutter.

Føringen blev få minutter senere fordoblet af Esben Petersen, der sendte den ind til det endelige resultat, 2-0. 

Dermed er 3. division nået sin ende, og årets oprykkere blev BK Frem og FC Roskilde, der skal spille i 2. division i næste sæson. 

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0