2022-08-13 16:06:39

Toftdahl skød Ishøj i sænk og målfest hos Young Boys

FA 2000 fik lørdag deres første sejr i denne sæson, da de slog Ishøj IF med 2-1 efter to mål af Christian Toftdahl. Desuden var der masser af mål hos Young Boys FD.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det var jagten på sæsonens første sejr, da Ishøj IF og FA 2000 tørnede sammen i 3. division, og her fik gæsterne fra Frederiksberg i den grad gavn af Christian Toftdahl.

Han indledte nemlig opgøret med lyn og torden, og inden kampuret havde rundet to minutter, havde han bragt FA 2000 foran med 1-0.

Han var dog ikke færdig endnu, da han fortsatte med at gå Ishøj-spillerne på nerverne, og så kunne han også gøre det til 2-0 efter en lille halv time af 3. divisionskampen.

Toftdahl er kommet til FA 2000 på en permanent aftale fra HB Køge før denne sæson, og man må sige, at det har været en godkendt start for midtbanespilleren.

Værterne fra Ishøj forsøgte at svare igen, og de fik da også reduceret til 1-2 ved Bethel Makumbu, men de formåede aldrig at komme tilbage i kampen.

FA 2000 kunne dermed fejre sæsonens første sejr, hvor de nu har tre point.

Young Boys FD havde også en god dag på kontoret, da de satte Dalum IF godt og grundigt på plads.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De formåede nemlig at vinde med hele 5-1, efter de var foran med 3-0 ved pausen, og dermed har de nu fået fuld valuta efter de to første runder i 3. division.

Dagens resultater i 3.division:

Ishøj 1-2 FA 2000
AB Tårnby 1-3 Holstebro
SfB-Oure 1-2 Vanløse
Young Boys FD 5-1 Dalum IF

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0