2022-07-13 09:48:43

Avis: Casper Nielsen-pris sænket til 37 mio. kr.

Union St. Gilloise har angiveligt sænket prisen på Casper Nielsen, således klubben nu skulle være villige til at sælge danskeren for 37 millioner kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Casper Nielsens muligheder for et sommerskifte er blevet større.

Ifølge den belgiske avis Het Nieuwsblad har danskerens nuværende klub Union St. Gilloise nemlig sænket prisen på danskeren. 

Avisen skriver helt konkret, at hvor klubben har skåret to millioner af prisen, således kravet nu lyder på fem millioner euro i stedet for syv.

I kroner/øre betyder det, at Casper Nielsen altså kan købes fri for 37 millioner kroner, og det kan måske sætte skub i midtbanespillerens ønske om et sommerskifte.

Det har tidligere forlydt, at 28-årige Nielsen ønskede et skifte til Club Brugge, men eftersom de forsvarende mestre ikke kunne blive enige med Union St. Gilloise, faldt rygterne om handlen til jorden.

Siden da skulle Gent havde meldt sig på banen, og ifølge Het Nieuwsblad er de villige til at matche det nye krav fra Union St. Gilloise. Samtidig erfarer avisen, at Casper Nielsen selv også skulle være åben for et skifte til Gent.

Het Nieuwsblad skriver, at det helt store spørgsmål er, om Club Brugge melder sig på banen igen, efter nyheden om det sænkede prisskilt, da det angiveligt altid har været Nielsens drømmedestination denne sommer.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0