Jupiler Pro League -Joakim Mæhle forventer intet sommerskifte
2020-09-01 08:00:02
Foto: Getty Images

Joakim Mæhle forventer intet sommerskifte

Landsholdsbacken Joakim Mæhle har længe været ombejlet i Genk, men det ser ud til, at han også spiller denne sæson færdig i Belgien.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Genk har den tidligere AaB'er og nuværende landsholdsback Joakim Mæhle vist imponerende takter, og det har blandt andet fået den 23-årige back til at blive sat i forbindelse med Premier League-klubben Southampton gennem de seneste transfervinduer.

Men spørger man Mæhle selv, så bliver det næppe i dette vindue, at nordjyden rykker videre i karrieren, hvor han selv føler sig klar til at tage et nyt skridt.

- Som det ser ud nu, er jeg også Genk-spiller, når transfervinduet lukker, siger han til bold.dk og understreger, at han er okay med at skulle fortsætte i klubben:

- Jeg har det helt bestemt fint med det. Jeg har fået en rigtig god position i klubben og selv om jeg synes, jeg har nået tiden og er klar til at tage skridtet videre, kan jeg stadig godt udvikle mig i Genk. Det er en mega god liga med rigtig mange gode hold, og vi har selv et godt hold og en god stab.

I disse dage er Joakim Mæhle med i Kasper Hjulmands første landsholdstrup, hvor han fortsat har debuten for Danmark til gode.

Næste sommer spiller Danmark EM, men Mæhle holder ikke igen med et skifte, fordi han vil holde sig på den sikre side for at blive i varmen på landsholdet.

- Det har jeg ikke spekuleret så meget over. Jeg tænker på det, jeg står overfor lige nu, og det er, at jeg spiller i Genk. Vi er fire kampe henne i sæsonen, og jeg har spillet fuld tid indtil nu, så jeg ser bare frem til, at vi forhåbentligt får endnu en god sæson i Genk, siger han og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er et sted, jeg er utroligt glad for at være, og hvis jeg bliver ved at præstere der, må vi se, hvad der sker.

- Der vil altid være interesse, når man gør det godt

Som bekendt har den unge nordjyde været genstand for utallige rygter om et klubskifte til større adresser, men rygterne om, at Premier League-klubber skulle være på udkig efter Mæhle, betyder ikke det store for ham.

- Det gør mig ikke så meget, og jeg tænker ikke så meget over det. Jeg får heller ikke så meget at vide. Der er altid interesse, det vil der være, når man gør det godt, men det er ikke sådan, at jeg går på banen og tænker, jeg skal lave noget, fordi der er klubber, som kigger på mig, siger han og tilføjer:

- Jeg kommer ind med et klart mindset om at spille godt for Genk og tænker ikke på andre klubber.

Mæhles kontrakt med Genk løber til sommeren 2023.


Foto: Getty Images

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0