2022-11-05 09:25:02

Zinckernagel ser tilbage på vild transfersommer: Det var lidt bizart

Philip Zinckernagel erkender, at sommerskiftet til Olympiakos endte bizart efter et hurtigt trænerskifte. Han er dog fortsat fuld af respekt for Olympiakos, fortæller han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Jupiler - 16. runde

FT

EUP

2 - 0

STL

27-årige Philip Zinckernagel havde en sommer ud over det sædvanlige. 

Den danske offensivspiller var i sidste sæson udlejet fra Watford til Nottingham Forest, og Zinckernagel var med til at spille klubben i Premier League. 

Forest valgte ikke at købe Zinckernagel permanent, derfor skiftede han den 24. juni i stedet til græske Olympiakos, hvor han fik trøje nummer ti. 

Bare 44 dage senere forlod Zinckernagel midlertidigt klubben, da han blev præsenteret i belgiske Standard Liege på en lejeaftale for resten af sæsonen. 

bold.dk har snakket med udenlandsdanskeren om oplevelsen af sommerens transfervindue. Han fortæller, at et hurtigt trænerskifte vendte op og ned på situationen i Olympiakos. 

- Det var selvfølgelig en kaotisk tid. Jeg flyttede til et nyt land med min kæreste, vi fik booket ferier derned, og pludselig var man der ikke længere. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Jupiler Pro -Zinckernagel ser tilbage på vild transfersommer: Det var lidt bizart
Foto: Laurie Dieffembacq/AFP/Ritzau Scanpix

- Jeg kom til klubben, og hurtigt ændrede tingene sig. Jeg kunne ikke vide, at træneren ville blive fyret efter et par uger.

Efter en samtale med klubbens nye træner stod det klart, at danskeren ikke ville blive registreret til at spille europæisk fodbold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Da jeg fandt ud af, at det ikke ville fungere mellem mig og den nye træner, og at han ikke ville se min vej, så sagde jeg til klubben, at vi måtte finde en løsning. 

Zinckernagels ønske om at blive udlejet blev ifølge danskeren modtaget med en vis skepsis, men klubben gik med til at imødegå ønsket, derfor er forholdet mellem parterne fortsat godt. 

- Det var lidt bizart, for klubben havde lige hentet mig, de gav mig nummer ti, så de var lidt imod det, fordi det virker absurd at hente en spiller og leje ham ud med det samme. I sidste ende gik de med til det og var imødekommende. 

Skæbnen ville, at træner Carlos Corberán blev fyret bare 12 dage efter Zinckernagels exit. Corberán nåede kun 11 kampe i spidsen for Olympiakos. 

Fyringen har dog ikke fået danskeren til at ærgre sig over sin beslutning. 

- Set i bakspejlet så tror jeg, det var en god beslutning, og at det var det rigtige at gøre. I fodbold har man ikke altid tid til at sidde og vente på at ting sker.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har overhovedet ikke noget dårligt forhold til klubben, fordi det var jo trænerens beslutning. Jeg blev hentet af én træner, men så kom der en ny, hvor jeg ikke kunne se mig selv i det. 

- Jeg har al respekt for Olympiakos, det er en stor og fantastisk klub. Det var bare træneren, som gjorde det svært. 

Ikke skuffet over Nottingham Forest 
Tidligere på sommeren var der skiverier om et permanent skifte til Nottingham Forest, som Zinckernagel havde spillet op i Premier League. 

Danskeren præsterede syv mål og ti oplæg, da han i sidste sæson var udlejet til klubben i Championship. Han afviser dog at være skuffet over, at klubben ikke købte ham permanent. 

- Jeg havde et super forhold til træneren i Forest, men når man rykker op i Premier League, så er der en masse forskellige faktorer, som spiller ind. Jeg tror ikke kun, det var op til træneren at beslutte. 

- Jeg kunne godt fornemme, at Forest ville handle stort ind, og at det kunne blive svært i forhold til spilletid. 

- En fodboldkarriere er kort, så sjovt er det heller ikke at sidde på bænken, afslutter Zinckernagel til bold.dk. 

Philip Zinckernagel nåede i sommer at spille syv kampe i Olympiakos, han noterede sig for to scoringer. I Standard Liege er det øjeblikkeligt blevet til syv kampe med tre mål til følge.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Jupiler - 16. runde

FT

EUP

2 - 0

STL

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0