2022-06-29 07:50:33

Medie: Gartenmann var tæt på belgisk klub

Stefan Gartenmann skal nu repræsentere FC Midtjylland, men ifølge mediet Gazet van Antwerpen var han faktisk tæt på at skrive under med S.K. Beveren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Frem til sommeren 2025 er Stefan Gartenmann at finde hos FC Midtjylland, efter midtstopperen er skiftet til klubben på en fri transfer fra SønderjyskE.

Men det kunne dog angiveligt have set helt anderledes ud, skriver det belgiske medie Gazet van Antwerpen nu.

De kan nemlig erfare, at Gartenmann i weekenden faktisk var tæt på at sætte sin signatur på en aftale med belgiske S.K. Beveren, som frister en tilværelse i den næstbedste række i Belgien.

Gartenmann er dog ikke den eneste spiller, som efter sigende skulle have valgt S.K. Beveren fra i sidste øjeblik. Lilles Saad Agouzoul skulle nemlig også have afvist belgierne, da han modtog et bedre bud.

Gartenmann udtalte i forbindelse med skiftet til FCM, at han gerne ville have været en tur til udlandet, men muligheden for at spille for midtjyderne kunne han ikke sige nej til.

Hvis det var blevet til noget med et skifte til S.K. Beveren for Stefan Gartenmann, ville han ikke være den eneste dansker i klubben, da Jacob Buus er på kontrakt hos belgierne.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0