2022-10-05 22:55:39

Bah fik fuld tid - Benfica fik uafgjort mod PSG

Benfica med Alexander Bah på banen i hele kampen spillede 1-1 med PSG på Estádio da Luz onsdag aften i Champions League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

BEN

1 - 1

PSG

22'
0 1
Lionel Messi
Mål
41'
1 1
Danilo Pereira
Selvmål

Der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp i Benfica og PSG's første af to møder indenfor en uge. Begge hold havde maksimale seks point med fra de første to gruppekampe inden aftenens opgør på Estádio da Luz.

PSG var naturligvis favoritter, men Benfica havde ikke i sinde bare at lægge sig fladt ned. Tværtimod kom de ganske flot fra start og var toneangivende i kampens første ti minutter.

Efter et kvarters spil var det også portugiserne, som var de eneste, der havde forsøgt sig med skud på modstanderens mål. Goncalo Ramos forsøgte sig et par gange med afslutninger, men ingen af dem blev farlige for Gianluigi Donnarumma.

PSG havde ikke været i nærheden af Benficas mål i de første 20 minutter, men pludselig dukkede Lionel Messi op på kanten af feltet, og med en følt signatur-inderside kunne han sende holdet fra Paris foran med 1-0.

En kold spand vand i hovedet på Benfica, der havde været banens bedste hold i kampens åbning. Men hjemmeholdet blev ved med at køre på og pressede udeholdet jævnt.

Og efter 42 minutter kom udligningen. Enzo Fernandez lagde et indlæg fra venstre side af banen, som Benficas Ramos hoppede op efter. Han missede, men via ryggen på Danilo røg bolden i nettet, og Benfica var fortjent tilbage i opgøret.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Bah fik fuld tid - Benfica fik uafgjort mod PSG
Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

Portugiserne var klart mest farlige i kampens første 45 minutter, mens PSG så mere til bolden mod halvlegens slutning. De store chancer udeblev og holdene gik til pause med stillingen 1-1.

Anden halvlegs start forløb meget rodet med to hold, der begge gerne ville have kontrol over kampen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter 67 minutter forsøgte Kylian Mbappe sig med et skud fra kanten af feltet, hvor Benfica-målmand Odysseas Vlachodimos måtte ud i fuld længde og levere en pragtredning for at holde status quo i kampen.

Som anden halvleg skred frem, var det i voksende grad PSG, der satte dagsordenen. De var mest dominerende på bolden, og Benfica måtte tage til takke med at stå dybere og lukrere på omstillinger.

PSG lagde pres på mod kampens slutning, men de kom aldrig frem til de helt store chancer. 

Kampens sidste chance tilfaldt PSG's indskiftede Fabian Ruiz, der bragede bolden over målet. Derfor endte kampen uden vinder og med samme slutresultat som pauseresultat - 1-1. 

Alexander Bah gjorde god figur og fik løbende mere at se til i kampen. Først mod Mbappe og Nuno Mendes, og senere mod Mbappe og indskiftede Juan Bernat, men danskeren stod godt imod og leverede en flot indsats over kampens 90 minutter.

Begge hold har nu syv point i gruppen inden de mødes igen i næste uge på Parc des Princes.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

BEN

1 - 1

PSG

22'
0 1
Lionel Messi
Mål
41'
1 1
Danilo Pereira
Selvmål

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0