2022-08-10 10:00:02

Bah vant til 55.000 fans: Hyggelig stemning i DK

Alexander Bah er vant til at spille foran 55.000 tilskuere i sin nye klub Benfica, men alligevel nød han at være tilbage i Randers tirsdag aften i en mere hyggelig atmosfære. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alxander Bah var tirsdag aften tilbage i det danske, hvor han med sin portugisiske arbejdsgiver, Benfica, spillede Champions League-kvalifikation mod FC Midtjylland. 

Sejren blev hevet i land med 3-1 tirsdag aften, hvilket gav en sammenlagt sejr på 7-2 til de portugisiske giganter. 

Danske Bah kom på banen i anden halvleg og fortalte efterfølgende, at han nød at være tilbage i Danmark, og så roste han hjemmeholdet for at have gjort returkampen besværlig for Benfica. 

Hvad tænker du om rejsen fra Danmark til Portugal?

- Jamen, det er selvfølgelig lidt underligt, når vi som minimum har 55.000 til vores hjemmekampe og så komme her til Randers, men jeg kan nu meget godt lide det - jeg synes, at her er en hyggelig stemning. 

Hvordan var det at være tilbage i Danmark og spille igen?

- Det var selvfølgelig sjovt, det havde jeg ikke lige set komme, men det er selvfølgelig dejligt at være tilbage, og jeg har set en masse familie og venner, sagde Bah til Viaplay efter kampen  og sagde om de to opgør. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi lykkedes rigtig godt i første kamp, der synes jeg, at vi spillede utrolig flot fodbold, og anden kamp der spillede vi ikke så godt og stor kredit til Midtjylland også, som kom ind og greb den her kamp godt an. 

- Så vi kunne have spillet bedre, men fik trods alt et fint resultat i sidste ende. 

Har Benfica brugt dig i forberedelsen til kampen?

- Nej, vi har set nogle klip, og jeg tror ikke, at de behøver mig til at analysere Midtjylland, det er der så mange folk til omkring klubben, så det lader vi dem om, forklarede Bah. 

24-årige Bah har fået spilletid i to af Benficas kampe indtil videre denne sæson, hvor han i ligaen leverede en assist i premieren. 

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0