2021-09-14 22:50:22

Bayern sejrede sikkert på Camp Nou

Bayern München havde fuld kontrol over kampen på udebane mod FC Barcelona i Champions Leagues Gruppe E, hvor det tirsdag aften blev til en tysk 3-0-sejr.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 1. runde

FT

BAR

0 - 3

BMU

34'
0 1
Thomas Müller
Mål
56'
0 2
Robert Lewandowski
Mål
85'
0 3
Robert Lewandowski
Mål

CL - 1. runde

FT

DYN

0 - 0

BEN

Der var tale om en tidlig topkamp i Champions League, da FC Barcelona tirsdag tog imod Bayern München i Gruppe E's første runde.

Barcelona var uden en flere offensive kort, hvor blandt andre danske Martin Braithwaite sad ude med en skade, hvilket gav plads til hollandske Luuk De Jong, der fik sin debut for hjemmeholdet.

Det var dog gæsterne fra München, der startede opgøret bedst og satte ind med et højt pres på Barcelona-mandskabet.

Det kastede en fin mulighed af sig efter knap 20 minutters spil, hvor et tysk indlæg fandt Leroy Sané på bagerste stolpe.

Tyskeren tæmmede bolden med brystet og flugtede på kassen, men Marc-André ter Stegen tog fra med ansigtet i Barcelona-målet.

Bayern fastholdt presset, og kort efter var også Jamal Musiala tæt på, efter han blev spillet fri i højresiden, men Gerard Piqué kom i vejen for tyskerens afslutning.

Barcelona var dog ikke uden chancer i første halvleg, og efter knap en halv times spil kom hjemmeholdets bedste chance i kampen.

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -Bayern sejrede sikkert på Camp Nou
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Et frispark blev sendt ind i feltet, og en fri Ronald Araújo kom højest på bolden omkring straffesparkspletten, men det efterfølgende hovedstød strøg over Bayern-målet.

Det gjorde bolden ikke fem minutter senere, da Thomas Müller tog chancen et godt stykke udefra i modsatte ende af banen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Angriberens afslutning ramte Eric Garcia i ryggen og snød Marc-André ter Stegen, der var chanceløs i Barcelona-målet. 1-0 til Bayern.

Yderligere scoringer kom der ikke i første halvleg, hvorfor Bayern kunne tage en snæver føring med til pausen.

Mere tysk power efter pausen

Fra anden halvlegs start pressede Bayern München igen på, mens hjemmeholdet var mangelfulde i det offensive spil.

Derfor kom halvlegens første store mulighed også til gæsterne, hvor Leroy Sané forsøgte med en flad afslutning tæt under mål, men Marc-André ter Stegens fodparade holdt bolden ude af målet.

Få minutter efter forsøgte Jamal Musiala sig med en afslutning fra distancen, som tog stolpen og sprang direkte ud til en fri Robert Lewandowski, der kunne gøre det til 2-0 for Bayern.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Scoringen til 2-0 gav lidt ro på kampen, hvor Bayern ikke pressede nær så meget på for endnu en scoring, mens Barcelona fik mere tid på bolden.

Det lykkedes dog ikke hjemmeholdet at komme tættere på en scoring, og Bayern virkede til at have kampen, hvor de ønskede den.

Tættest på kom Barcelona efter 77 minutter, hvor indskiftede Philippe Coutinho forsøgte sig med en afslutning lidt uden for feltet.

Forsøget blev dog blokeret med det samme og nåede derfor aldrig frem til Manuel Neuers mål.

I stedet fik Bayern München spillet sig frem til endnu en chance kort før tid.

Indskiftede Serge Gnabry sendte en afslutning på stolpen, og igen røg bolden ud til Robert Lewandowski, der kunne tage bolden med sig, inden han sikkert bankede den ind til 3-0 med venstrebenet.

Yderligere scoringer kom der ikke i slutminutterne, hvorfor Bayern München nu topper Gruppe E med tre point efter første runde.

Barcelona er på sidstepladsen i gruppen.

Målløs kamp i Ukraine

Andetsteds i gruppen tog Dynamo Kiev imod Benfica.

Her sad Benfica på spillet gennem det meste af kampen, men på trods af overtaget, så formåede portugiserne ikke at komme på tavlen.

Det lignede det heller ikke, at hjemmeholdet ville, men dybt inde i anden halvlegs tillægstid lykkedes det alligevel for hjemmeholdet, da et indlæg bagerst i feltet fandt frem til Mykola Shaparenko, der flot satte bolden i mål til 1-0.

Målet blev efterfølgende set igennem på VAR, og desværre for Dynamo Kiev var der offside på målet, som derfor blev annulleret.

Det lykkedes ikke for hjemmeholdet at få bolden i mål i de sidste minutter af overtiden, og dermed endte kampen uden mål.

Med det uafgjorte resultat er de to hold nu noteret for ét point efter første runde, hvilket giver begge hold to point op til Bayern München på førstepladsen i gruppen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 1. runde

FT

BAR

0 - 3

BMU

34'
0 1
Thomas Müller
Mål
56'
0 2
Robert Lewandowski
Mål
85'
0 3
Robert Lewandowski
Mål

CL - 1. runde

FT

DYN

0 - 0

BEN

34 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0