2022-10-04 23:03:16

Casper Nielsen startede da Brugge overvandt Atletico

Casper Nielsen startede på banen, da Club Brugge tirsdag aften vandt 2-0 over Atletico Madrid i Champions League-gruppespillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

CLB

2 - 0

AMA

36'
1 0
Kamal Sowah
Mål
62'
2 0
Ferran Jutgla
Mål
76'
2 0
Antoine Griezmann
Brændt straffe

Danske Casper Nielsen startede på midtbanen, da Club Brugge tirsdag aften tog imod Atletico Madrid i tredje runde af Champions League-gruppespillet.

Det belgiske hjemmehold var kommet godt i gang med gruppespillet med to sejre i ligeså mange kampe, hvorimod Atletico havde hårdt brug for point for at holde fast i toppen.

Det var de spanske gæster, der startede bedst, og efter 7 minutter var man tæt på at snuppe føringen, da Yannick Carrasco modtog kuglen på kanten af feltet og afsluttede lige over kassen.

På trods af Atletico-overtaget var det dog det belgiske hjemmehold, der bragte sig foran efter 35 minutter, da Kamal Sowah kombinerede flot med Ferran Jutgla og sendte den i kassen.

Brugge kunne dermed gå til pause med en 1-0-føring

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Casper Nielsen startede da Brugge overvandt Atletico
Foto: Yves Herman/Reuters/Ritzau Scanpix

Den føring var tæt på at blive fordoblet lige efter pausen, da Jutgla modtog et flot indlæg, tæmmede den og afsluttede lige på keeperen, der reddede flot.

Atletico Madrid begyndte derefter at sætte sig på spillet, men det var alligevel Club Brugge, der scorede kampens andet mål efter flotte kombinationer, da bolden endte for fødderne af Jutgla, som sendte den sikkert i kassen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De spanske gæster pressede herefter på for en udligning, og efter 77 minutter begik Casper Nielsen et klodset straffespark, som Antoine Griezmann efterfølgende hamrede på overliggeren.

Dermed kunne Club Brugge snuppe en flot 2-0-sejr over Atletico Madrid og har nu maksimumpoint efter tre spillerunder.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

CLB

2 - 0

AMA

36'
1 0
Kamal Sowah
Mål
62'
2 0
Ferran Jutgla
Mål
76'
2 0
Antoine Griezmann
Brændt straffe

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0