2022-10-05 22:58:26

Chelsea bankede Milan på Stamford Bridge

Ufarlige Milan tabte med tre mål på Stamford Bridge onsdag aften i Champions League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

CHE

3 - 0

ACM

24'
1 0
Wesley Fofana
Mål
56'
2 0
Pierre-Emerick Aubameyang
Mål
61'
3 0
Reece James
Mål

Chelseas start i Champions League har været alt andet end tilfredsstillende. London-klubben tabte den første kamp i Kroatien til Dinamo Zagreb med 0-1, og i den næste kamp på hjemmebane mod Salzburg formåede de blot at få et point.

Derfor skulle der onsdag tre point på kontoen. Milan var modstanderen, og Serie A-klubben manglede en række profiler, herunder danske Simon Kjær, som sad ude med en skade. Den danske målmand Andreas Jungdal sad på bænken.

Tilskuerne var vidner til en masse dueller i starten af opgøret, og efter et kvarters spil havde dommeren langet to gule billetter på af lommen - begge advarsler til Milan-spillere.

Hjemmeholdet sad tungt på spillet, og Milan havde svært ved at skabe noget eller blive farlige. Men hverken Mason Mount eller Thiago Silva kunne komme på måltavlen.

Værterne pressede dog hårdt på, og målet kom også efter 24 minutters spil. Efter lidt tumult i Milan-feltet havnede kuglen for fødderne af Wesley Fofana, som satte en hård inderside på og scorede til 1-0.

Cirka ti minutter senere samarbejdede Pierre-Emerick Aubameyang og Mount flot i offensiven. Sidstnævnte blev sendt i dybden og chippede kuglen i mål, men offside blev der dømt.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Chelsea bankede Milan på Stamford Bridge
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Lige før pausefløjt ville Milan også lege med. Rafael Leao driblede ind i feltet og testede Kepa, men skuddet var for svagt, og spanieren leverede da også en fin redning.

I anden halvleg ændrede kampbilledet sig ikke. Det var fortsat Chelsea, der styrede kampens begivenheder, og London-klubben kom også yderligere foran efter 56 minutter. Et perfekt indlæg fra Reece James nåede frem til den afrikanske angriber, som sikkert gjorde det til 2-0.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Milan havde det svært, og selvom træner Stefano Pioli indskiftede folk som Divock Origi og Brahim Diaz, formåede de aldrig rigtig at true Chelsea på noget tidspunkt.

En assist var ikke nok for James, der kort efter 2-0-scoringen kom igennem i venstresiden. Landsholdsspilleren tog et par træk og hamrede derefter kuglen i nettaget.

3-0, og nu så det grimt ud for Milan.

Udeholdet var aldrig tæt på at levere et comeback, og Chelsea var tættest på endnu en scoring. 

Men flere mål bød opgøret ikke på, og dermed er det hele fortsat helt åbent før de sidste tre kampe.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

CHE

3 - 0

ACM

24'
1 0
Wesley Fofana
Mål
56'
2 0
Pierre-Emerick Aubameyang
Mål
61'
3 0
Reece James
Mål

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0