2022-10-11 20:40:05

Choksejr i Israel: Maccabi Haifa besejrede tamme Juventus

Maccabi Haifa besejrede højest overraskende Juventus med 2-0 på hjemmebane tirsdag aften i Champions League.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

MAH

2 - 0

JUV

7'
1 0
Omer Atzili
Mål
42'
2 0
Omer Atzili
Mål

Juventus skulle tirsdag aften forsøge at sætte en krog i Benfica og PSG, der lige nu sidder på de to avancementgivende pladser i Champions Leagues gruppe H. 

I sidste uge tog Den Gamle Dame en pligtsejr på 3-1 hjemme i Torino, men udekampen i Israel på Sammy Ofer Stadium skulle vise sig at blive mere end vanskelig for italienerne.

Hjemmeholdet, Maccabi Haifa, kom bedst fra land i kampens åbning, hvor de satte sig på spillet og virkelig viste tænder. 

Og allerede efter seks minutter kunne israelerne fejre en føring efter et flot indlæg fra venstre side af Pierre Cornud. I feltet hoppede Omer Atzili højere end Daniele Rugani, vandt luftduellen og passerede Wojciech Szczesny i Juventus-målet.

Det var i det hele taget et svært første kvarter for Juventus, der ikke rigtig formåede at holde fast i bolden i længere perioder.

Det blev også værre for udeholdet, der efter 24 minutter måtte udskifte sidste uges stjerne, Angel Di Maria, der tog sig til baglåret efter en spurt. Han blev erstattet af polske Arkadiusz Milik.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Choksejr i Israel: Maccabi Haifa besejrede tamme Juventus
Foto: Ronen Zvulun/Reuters/Ritzau Scanpix

Derfra stod der bare mere Maccabi Haifa på første halvleg. Israelerne fik en stor chance efter 29 minutter, men afslutningen blev blokeret.

Juventus kunne slet ikke komme frem til de store chancer, som de kunne i sidste uge på hjemmebane. De registrerede ikke et eneste skud på mål i kampens første halve time.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Israelerne var reelt set det eneste hold, der blev farlige i første halvleg, og efter 42 minutter kunne de udbygge deres føring til 2-0.

Det var Atzili igen, der denne gang fra højre side af feltet sparkede bolden mod nærmeste hjørne. Szczesny fik hånden på, men kunne ikke holde bolden fra at gå i nettet.

Juventus fik endelig en chance efter 44 minutter, da Dusan Vlahovic vandt en hovedstødsduel fra et indlæg. Maccabi Haifas målmand, Josh Cohen, parerede bolden ud midt i feltet, men Milik kunne ikke følge op på riposten.

I pausen foretog Allegri to ændringer, hvor Filip Kostic og Manuel Locatelli erstattede Weston McKennie og Leandro Paredes. 

Efter pausen kom Juventus mere på bolden, men det blev sjældent meget farligt fra italienerne. 

Maccabi Haifa virkede også til at tage en mere defensiv tilgang til anden halvleg, hvor de i stedet lurede på omstillinger. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter 68 minutter kom der endnu et offensivt sats fra Allegri, der satte Moise Kean på banen i stedet for Danilo. Juventus spillede derfra med tre deciderede 9'ere på banen.

I kampens sidste kvarter var Juventus mere dominerende på bolden og kom tættere på det israelske mål. 

I det 80. minut forsøgte Juan Cuadrado sig med et fladt skud fra kanten af feltets højre siden, men det voldte ikke problemer for Cohen i Maccabi Haifa-målet.

Minuttet efter var det holdkammerat Filip Kostic, der forsøgte sig med et langskud udenfor feltet. Skuddet havde kraft, men det sad også lige på målmanden, der greb afslutningen i sin favn.

Juventus forsøgte igen og igen i kampens sidste fem minutter, men de kunne bare ikke bryde den israelske mur, der var sat op foran Cohens mål.

Selv ikke i dommer Mateu Lahoz' tillægsord kunne italienerne komme frem til chancer. Derfor endte kampen med en meget fortjent 2-0-sejr til Maccabi Haifa. 

Juventus står nu med tre point efter fire kampe i Champions League-gruppespillet. Det er fire point efter PSG og Benfica, der mødes klokken 21:00. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

MAH

2 - 0

JUV

7'
1 0
Omer Atzili
Mål
42'
2 0
Omer Atzili
Mål

11 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce