2022-10-10 20:35:02

City-stopper forventer vild stemning i Parken: Kan blive svært

Manchester City-spilleren Nathan Aké forventer god stemning i Parken, og han forventer, at det bliver et svært sted at spille. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

FCK

0 - 0

MCI

Tirsdag aften får FC København besøg af Manchester City i Parken. 

Selvom det bliver svært, skal FCK forsøge at få point på kontoen, selvom det er et af verdens bedste hold, der står på den anden banehalvdel. 

Manchester City-spilleren Nathan Aké forventer, at det bliver en svær kamp, hvor FCK-fansene kommer til at lægge et stort tryk. 

- Da de kom til Etihad, var atmosfæren fra deres fans virkelig god, så jeg forventer det bliver endnu vildere her og et svært sted at spille. Jeg er sikker på, at FCK gerne vil vinde kampen, så vi er nødt til at være forberedte og fokuserede ligesom i den seneste kamp mod dem. 

- De kan godt skabe problemer for os. I anden halvleg i Manchester ændrede de lidt på tingene, og de skabte lidt flere chancer, så de har sikkert kigget grundigt på kampen, så de kan gøre tingene lidt anderledes i kampen i morgen, siger Aké til bold.dk's spørgsmål på pressemødet mandag og fortsætter: 

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -City-stopper forventer vild stemning i Parken: Kan blive svært
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

- Der er ikke nogen specifikke spillere, vi har haft fokus på. Vi har mere kigget på dem som et hold, og vi har set på deres tidligere kampe, og hvordan vi kan slå dem og gøre ondt på dem, afslutter City-midtstopperen. 

Over tusind FCK-fans havde taget turen til Etihad Stadium i onsdags, og det var også de danske fans, man kunne høre i størstedelen af Champions League-kampen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kampen mellem FCK og Manchester City fløjtes igang 18.45 tirsdag aften. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

FCK

0 - 0

MCI

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0