2022-08-17 09:50:31

Cornelius bekræfter Brugge-interesse: Døde hurtigt

Club Brugge har været meldt interesseret i Andreas Cornelius, og Trabzonspor-danskeren bekræfter, at belgierne har forhørt sig om en mulig aftale.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 3. runde

FT

MPA

5 - 2

TRA

Andreas Cornelius har været flyvende for Trabzonspor, hvor han i sidste sæson var afgørende for, at de vandt deres første tyrkiske mesterskab i 38 år, da han blev topscorer.

Over sommeren har der derfor været stor interesse for danskerens kvaliteter, hvor Club Brugge blev meldt som mulig bejler.

Det er noget, som Cornelius kan bekræfte, men de nåede ikke særlig langt i processen.

- Nej nej, der har slet ikke været noget overhovedet. Altså, der har bare været lidt interesse, og så har den været død. 

- Der har været en kort snak, og så døde den. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -Cornelius bekræfter Brugge-interesse: Døde hurtigt
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Har du været interesseret i skiftet?

- Det nåede vi aldrig at tale om, lyder det fra Andreas Cornelius, som tilføjer, at aktiviteten omkring ham ikke har været noget usædvanligt efter den store sæson i Tyrkiet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nej, altså ikke mere end normalt. Min erfaring er, at der ikke er den store forskel på, om det går godt eller skidt. Der har bare været lidt forskellige klubber, som har ringet.

Cornelius var tirsdag tilbage i Parken for at møde sin tidligere klub FC København, men de københavnske fans må nok vente noget tid endnu, før man får ham at se i den hvide trøje igen.

- Det ved jeg ikke, men det skal selvfølgelig været imens, at jeg stadig kan spille. Men jeg tror, at jeg stadig har en del år i mig endnu, siger Andreas Cornelius med et smil.

29-årige Andreas Cornelius har kontrakt med Trabzonspor frem til sommeren 2025.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Super Lig - 3. runde

FT

MPA

5 - 2

TRA

2 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce