2022-08-09 22:15:52

Dalsgaard: Vi kan gå herfra med oprejst pande

Henrik Dalsgaard erkendte, at Benfica var FC Midtjylland overlegne, men synes alligevel efter kampen, at de kunne gå derfra med oprejst pande. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland tabte tirsdag aften med 1-3 til Benfica i returopgøret på Randers FC's Stadion i Champions League-kvalifikationen og er dermed ude med sammenlagt 2-7. 

Gæsterne fra Benfica viste sig for skarpe og stærke, og det erkendte Henrik Dalsgaard også blankt efter kampen, selvom han også synes, at hjemmeholdet gjorde, hvad de havde aftalt. 

- Jeg ved godt, at vi taber, men jeg synes over en hel kamp, at vi gjorde de ting, som vi havde aftalt. De var selvfølgelig virkelig, virkelig gode og så snart de får en halv chance, så sparker de den bare ind, sagde Dalsgaard til Viaplay og fortsatte. 

- Det er det, der er forskellen, det må man sige. Jeg synes egentlig, at vi forsvarede godt - også her i anden halvleg - vi kom til at ligge lidt lavt i perioder, men igen, vi havde de muligheder, vi skulle bruge, og jeg synes, at vi kan gå herfra med oprejst pande. 

FC Midtjylland må nu i stedet belave sig på et gruppespil i Europa League. 

12 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0