2022-10-15 14:31:02

Diks pyntede på Boile-historie: Det var altså ikke en jagt efter Aké

Nicolai Boilesen fortæller til bold.dk, at han ikke jagtede Manchester Citys Nathan Akés trøje, som Kevin Diks fik det til at fremstå efter Champions League-opgøret. Boilesen og Aké kender nemlig hinanden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 13. runde

FT

BIF

1 - 1

FCK

- Jeg fik Nathan Akés trøje til Boile. Han spurgte mig, om jeg kunne snakke med ham. Jeg kender ham, for vi spillede på U21-landsholdet sammen.

Sådan lød det fra Kevin Diks, som efter Manchester City-kampen fortalte til bold.dk, at han havde været på jagt efter Akés trøje, så Nicolai Boilesen kunne få den.

bold.dk har dog siden da været i kontakt med Boilesen, og han fortæller, at Diks har pyntet lidt på den historie.

- Haha, ja. Jeg læste det godt, men jeg ved ikke lige hvorfor, at han valgte at sige det på den der måde, lyder det fra Boilesen med et stort grin, inden han fortsætter.

- Det hele handlede om, at jeg ved, hvem Nathan er, og vi snakkede også sammen efter kampen. Han er hollænder og har spillet i Holland i mange år, og jeg har også kendskab til hans agentfirma, så det er derigennem, at vi kender hinanden.

- Vi stod og snakkede efter kampen, men da jeg skulle lave nogle interviews, så fik jeg ikke lige fat på ham. 

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Diks pyntede på Boile-historie: Det var altså ikke en jagt efter Aké
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er så her, at Diks kommer ind i billedet, da FCK-backen og Aké også skulle mødes efter kampen, og derfor valgte Boilesen at bede om lidt hjælp.

- Så jeg spurgte bare Kevin, om han ikke kunne give min trøje til Nathan, og at jeg så kunne få hans, fordi jeg ikke selv kunne gøre det på grund af nogle medieopgaver, som jeg skulle til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Mere er der faktisk ikke i det, så det skete ikke lige sådan, som det kom ud gennem Kevin i forhold til, at det skulle have været en jagt efter trøjen. Det var det slet ikke..

Hvordan har du det så med, at Diks kaster dig under bussen?

- Det er sgu okay. Jeg ved godt, hvad jeg selv er, så jeg kan godt overleve det. Men det var altså ikke sådan, som det hang sammen, lyder det fra Nicolai Boilesen med et grin til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 13. runde

FT

BIF

1 - 1

FCK

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0