2022-09-05 14:13:50

Dortmund-boss fremhæver syv FCK-profiler

FCK er bestemt ikke noget ubeskrevet blad for Edin Terzic, der har set alle FCK's kampe i sæsonen og konkret fremhæver syv spillere.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 1. runde

FT

DOR

3 - 0

FCK

bold.dk i Dortmund.

Hvis man til tirsdagens pressemøde på Signal Iduna Park i Dortmund troede, at tyskerne ville lire de klassiske floskler af om FC København og derudover kun fokusere på eget hold, tog man fejl.

Dortmund-træner Edin Terzic fremstår i hvert fald særdeles velforberedt på FCK som hold.

- Vi har i trænerteamet set og analyseret alle kampe, som FCK har spillet i denne sæson. Jeg har snakket med vores danske U19-træner Mike Tullberg, som kender holdet rigtig godt, og Otto Addo, som også har været i Danmark (tidligere assistent i FCN og nuværende scout i Dortmund, red.)

- FCK har et virkelig godt mix mellem erfaring og unge spillere. De har en god akse centralt med anføreren Zeca, som desværre var skadet i en lang periode i sidste sæson, men så har de også Falk. Nu har de også Cornelius og Ryan, der også er 29-30 år.

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -Dortmund-boss fremhæver syv FCK-profiler
Foto: Ina Fassbender/Reuters/Ritzau Scanpix

- De har en meget, meget stabil og erfaren akse, og så på kanterne har de mange unge talenter fra Skandinavien og Island. De har eksempelvis Haraldsson, Kristiansen og Johannesson. 

- De har mange unge spillere, som er i Champions League for første gang, så de kommer med en stor portion nysgerrighed, sult og eufori i forhold til Champions League.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det bliver en spændende opgave. I ligaen har de spillet lidt anderledes fodbold end i de to playoff-kampe mod Trabzonspor. Jeg ved personligt, hvor svært det er at spille mod Trabzonspor, men det var fuldstændig fortjent, at FCK gik videre, siger Edin Terzic.

Selvom Dortmund-træneren altså har stor respekt for FCK, erkender han, at det er en kamp, som BVB har gode chancer for at vinde.

Opgøret mellem Dortmund og FC København sparkes i gang klokken 18.45 tirsdag.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 1. runde

FT

DOR

3 - 0

FCK

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0