2022-10-04 20:55:01

FCK vil lukke Haaland ned: Kigger på karakteristika

FC København-træner Jacob Neestrup sætter ord på, hvordan løverne vil lukke ned for Manchester City-bomberen Erling Haaland.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

bold.dk i Manchester. 

Onsdag aften tørner FC København sammen med de forsvarende Premier League-mestre fra Manchester City i Champions League.

Der venter løverne noget af en opgave, da københavnerne dels skal håndtere den direkte niveauforskel, der er på de to hold, og samtidig lukke ned for den enorme individuelle kvalitet, Pep Guardiola råder over i City. 

For tiden er fodboldverdenens øjne særligt rettet mod den norske bomber Erling Haaland, der mildest talt har blæst kritikerne bagover, efter han i sommer skiftede fra Dortmund til Manchester City. 

Ifølge Jacob Neestrup er Haaland, der har lagt fra land med 17 mål i 11 kampe, nok verdens bedste angriber lige nu, og FCK-træneren fortæller, at det handler om at kigge på nordmandens karakteristika for at forberede sig på at stå over for ham.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -FCK vil lukke Haaland ned: Kigger på karakteristika
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

- Han (Erling Haaland, red.) er jo måske verdens bedste angriber. Han har en kæmpe fysik, er en god afslutter, og så er han også god på indlægsspillet i forhold til at komme først på både flade og høje indlæg, sagde han på tirsdagens pressemøde og fortsatte.

- Det ligner også, at han er en god holdspiller, fordi han også er rigtig god i presspillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvordan forbereder man sig så på det? Det handler jo om at finde de typiske karakteristika, der er ved ham og derved prøve at minimere chancerne for, at han kommer i gode positioner, hvor han kan afslutte. Og det er det, vi forbereder os på. 

- Men det er ikke kun ham. Der er også ti andre spillere, vi skal forberede os på. Så jeg holder fast i, at de har et stærkt kollektiv, som vi med vores kollektiv skal kunne modstå, lød det fra cheftræneren.

Onsdagens kamp mellem Manchester City og FCK fløjtes i gang klokken 21:00. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 3. runde

FT

MCI

5 - 0

FCK

5 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0