2022-08-09 23:04:07

Højlund-mål ikke nok: Kiev vandt i forlænget

Rasmus Højlund scorede til 1-0 mod Dynamo Kiev og sørgede for forlænget spilletid, men gæsterne vandt her med 2-1 og er dermed Benficas modstandere. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sturm Graz skulle tirsdag aften forsøge at vende 0-1 mod Dynamo Kiev i det første opgør til sejr i Champions League-kvalifikationen, og det startede godt for Rasmus Højlund og co. 

Efter en halv time bragte danskeren nemlig hjemmeholdet i front og dermed på bølgelængde med gæsterne sammenlagt, da han på en forrygende assist fra Alexander Prass i dybden scorede i det lange hjørne efter en hidsig sprint. 

Planmæssig føring til hjemmeholdet, som dog ikke kunne score yderligere i de 90 minutter, og så måtte spillerne ud i en forlænget spilletid. 

Her viste gæsterne sig stærkest ved først at bringe sig på 1-1 ved Kostianyn Vivcharenko, inden Graz fik smidt Manprit Sarkaria tidligt i bad, hvorefter Viktor Tsygankov lukkede og slukkede med et mål til 2-1. 

Dermed spillede de ukrainske gæster sig videre i Champions League-kvalen mod Højlund og co. og kan se frem til at skulle møde FC Midtjyllands banemænd fra Benfica om et komme i gruppespillet til Champions League. 

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0