2022-10-11 21:32:06

Juventus-boss freder Allegri: Tid til at tage ansvar

Juventus' formand, Andrea Agnelli, var ekstremt skuffet efter nederlaget til Maccabi Haifa tirsdag aften i Champions League. Men det lader stadig til at træner Max Allegri er fredet.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

MAH

2 - 0

JUV

7'
1 0
Omer Atzili
Mål
42'
2 0
Omer Atzili
Mål

Andrea Agnelli, der er formand i Juventus, var ude med skarp kritik af tingenes tilstand i klubben, efter det flove 0-2-nederlag i Israel til Maccabi Haifa.

Formanden nægtede dog, at cheftræner Allegri er eneansvarlig for Den Gamle Dames dårlige svære formmæssige periode.

- I dag er en svær aften, men det er også en svær periode. Det er en af de sværeste perioder. Det er tid til at tage ansvar, og jeg er her for at gøre netop det. 

- Jeg skammer mig over det, der foregår. Jeg er sur, men jeg ved også at i fodbold spiller du med 11 spillere – du taber med 11 spillere og du vinder med 11 spillere, sagde han ifølge Football Italia efter aftenens kamp.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Juventus-boss freder Allegri: Tid til at tage ansvar
Foto: Ronen Zvulun/Reuters/Ritzau Scanpix

Han fokuserede ydermere på, at Juventus' problemer ligger i holdet som en gruppe, og at han føler med klubbens fans, hvis loyalitet virkelig er sat på prøve i øjeblikket.

- Allegri er kun en person. Det her er et gruppeanliggende. Der er skam, fansene kæmper med at gå ud på gaden i øjeblikket.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Juventus har tre point for fire kampe i Champions League. De er fire point efter Benfica og PSG, som de møder i de to sidste gruppekampe.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

MAH

2 - 0

JUV

7'
1 0
Omer Atzili
Mål
42'
2 0
Omer Atzili
Mål

4 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce