2022-10-11 23:08:25

Kjærgaard og Salzburg måtte nøjes mod Dinamo Zagreb

Dinamo Zagreb og Red Bull Salzburg spillede 1-1 tirsdag aften på Stadion Maksimir i Zagreb.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

DZA

1 - 1

SAL

12'
0 1
Nicolas Seiwald
Mål
40'
1 1
Robert Ljubicic
Mål

Salzburg kunne med en sejr i aftenens kamp lave et godt hul ned til Dinamo Zagreb og AC Milan inden de sidste to gruppekampe i Champions Leagues gruppe E.

Dinamo Zagreb kunne derimod gå forbi Salzburg i tabellen med en sejr.

Kampen fik en meget jævnbyrdig start, hvor begge hold prøvede at få overtaget - uden held.

Efter 12 minutter kom udeholdet foran, efter at Nicolas Seiwald modtog en afrettet Bejamin Sesko-aflevering på kanten af feltet. 

Midtbanespilleren afsluttede mellem benene på en forsvarsspiller og under armene på Dominik Livakovic, der nok vil mene, at han skulle have reddet den.

Artiklen fortsætter efter billedet

CL -Kjærgaard og Salzburg måtte nøjes mod Dinamo Zagreb
Foto: Denis Lovrovic/AFP/Ritzau Scanpix

Dinamo Zagreb savrede hurtigt igen og havde bolden i nettet efter 20 minutter, men dommer Tobias Stieler fløjtede for en forseelse, og målet blev underkendt.

Hjemmeholdet så mest til bolden i kampens efterfølgende periode, men de skulle helt frem til det 37. minut før de skabte en stor chance. Her var det Luka Ivanusec, der testede målmand Phillipp Kohn, der reddede forsøget.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fem minutter senere var Dinamo Zagreb igen på spil. Et hjørnespark blev headet væk af Oumar Solet, men på kanten af feltet stod Robert Ljubicic klar, og med en hammer kunne han sende bolden i mål.

Målet blev tjekket af VAR, fordi der måske stod en Zagreb-spiller i en offsideposition og skyggede for målmandens udsyn. Men efter konsultation med VAR-vognen pegede Stieler på midten og målet fik lov til at stå.

Udover en halv Ivanusevic-chance i halvlegens tillægstid, blev det ikke til mere i første halvleg, og holdene gik til pause med stillingen 1-1.

Efter pausen gik spillet lidt frem og tilbage. Først havde Dinamo Zagreb en chance i det 53. minut, og minuttet efter var det Salzburg, der nærmede sig en 2-1-scoring, da Sesko sparkede bolden tæt forbi mål.. 

Kampen skulle helt frem til det 73. minut før der igen kom en af de store chancer. Her var det Salzburgs Luka Sucic, der efter en flot dribletur ramte overliggeren fra feltets kant. 

Et par minutter senere var det danske Maurits Kjærgaard, der fik en afslutning afsted mod mål, men den sad ikke indenfor rammen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og i det 81. minut satte Seiwald en fed streg under en dominerende Salzburg-periode med en flad afslutning midt for mål. Desværre lige på målmanden. 

Imens kampen nærmede sig tillægstiden, fik Dinamo Zagreb langsomt overtaget tilbage, og de nærmede sig Salzburgs mål. 

Og i det 91. minut fik hjemmeholdet muligheden for at afgøre kampen, da indskiftede Petar Bockaj sparkede et direkte frispark på overliggeren.

Det blev kampens sidste chance, og holdene spillede 1-1 i Zagreb.

Resultatet betyder at Salzburg har seks point efter fire kampe, imens Dinamo Zagreb har fire.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - 4. runde

FT

DZA

1 - 1

SAL

12'
0 1
Nicolas Seiwald
Mål
40'
1 1
Robert Ljubicic
Mål

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0