2022-08-16 23:10:00

Målscorer Lerager: Jeg er ansat til at lave mål

Lukas Lerager kom tirsdag aften på måltavlen, da han sammen med FC København vandt 2-1 hjemme mod Trabzonspor i Champions League-kvalifikationen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC København skaffede sig tirsdag et godt udgangspunkt, da de vandt de første ad to kampe mod Trabzonspor i playoff-runden til Champions League. 

Midtbanespilleren Lukas Lerager kom på måltavlen, da han kort inde i anden halvleg fordoblede københavnernes føring. 

Efter kampen var han da også fint tilfreds, da han gav interview til TV3+. 

- Det har været lidt nat og dag i starten af sæsonen. Vi fik snakket tingene igennem efter Randers-kampen. Vi vidste alle, at vi skulle komme tilbage og levere en rigtig god indsats. 

- Det her er jo nogle specielle kampe, som er meget afgørende for sæsonen. Økonomisk er det vigtige kampe for klubben, og for os spillere er det nogle ekstremt vigtige kampe, så det er dejligt, at vi fik et godt udgangspunkt. 

Han hyldede samtidig de mange fremmødte fans, som sørgede for en flot kulisse. 

- Det er fantastisk, at der næsten er fyldt herinde hver eneste gang. De står her, om det hedder Champions League eller Superliga, så det er en kæmpe fornøjelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Midtbanespilleren var naturligvis glad for sit mål, men kan påpeger, at det vigtigste var resultatet. 

- Det er det, jeg er ansat til. Jeg er sgu ligeglad med, hvem der scorer, så længe vi kommer i Champions League. Jeg udfyldte min opgave på hjørne, og så er det jo klasse, at der kommer et mål ud af det.

FC København og Trabzonspor spiller returkamp i Tyrkiet om en uge. 

9 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0