2021-07-21 14:28:00

Malmö-AC forventer hård kamp mod Helsinki

Anders Christiansen forventer et endnu opgør i Champions League-kvalifikationen, hvor der bliver gået hårdt til den, når Malmö tørner sammen med HJK Helsinki.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Onsdag aften skal Malmö FF i kamp i kvalifikationen til Champions League, når de hjemme på Eleda Stadion får besøg af finske HJK Helsinki i det første af to opgør.

I den seneste kvalifikationsrunde sendte svenskerne Riga ud, men det endte med at blive en tæt affære, hvor der i den grad blev gået til stålet. Det fik Anders Christiansen blandt andet at føle på egen krop.

Den danske landsholdsspiller forventer derfor også en hård kamp mod det finske mandskab, men sådan er det altid i europæisk fodbold.

Det fortæller Christensen til Fotbollskanalen.

 - Ja, det forventer jeg altid, når vi spiller i Europa. Det er bare anderledes, en anden tænding, og der er måske en anden linje end i Allsvenskan. Det skal man altid forvente vil komme. 

Forventer du et lignende kampbillede?

- Det er svært at sige. Der er mange hold, som kommer til vores hjemmebane og forsøger at spille mere defensivt. HJK ser velorganiseret ud, står godt og har gode omstillingsspillere. De er hurtige, og det er måske deres styrke, udtaler Anders Christiansen.

Malmö og HJK Helsinki tørner sammen onsdag aften klokken 19:00.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0