2022-09-22 08:20:00

Spillerforeningen ville flytte Larnaca-FCM: En ulidelig varme

Spillerforeningen pressede på for at flytte kamptidspunktet mellem AEK Larnaca og FC Midtjylland, da kampen blev afviklet i en ekstrem varme. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

I juli spillede FC Midtjylland sig videre i Champions League-kvalifikationen, da ulvene på udebane besejrede AEK Larnaca efter straffespark. 

Forud for opgøret forsøgte Spillerforeningen at flytte kamptidspunktet, da kampen blev afviklet i en enorm varme på 40 grader.

Det oplyser Spillerforeningen torsdag, som dog erkender, at der er mange interesser i spil, når der spilles kampe i Champions League.  

- Renset for den slags behov, så bør kampe aldrig spilles på tidspunkter, hvor det er så ulideligt varmt. Det er simpelthen ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, udtaler Michael Sahl Hansen og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -Spillerforeningen ville flytte Larnaca-FCM: En ulidelig varme
Foto: Petros Karadjias/AP/Ritzau Scanpix

- Det er kun et spørgsmål om tid, før der er én, der falder om på banen. Det tør jeg godt lægge hovedet på blokken og sige; det er det, der kommer til at ske, fastslår direktøren for Spillerforeningen. 

Ifølge Claus Steinlein var den cypriotiske klub ikke interesseret i at flytte kamptidspunktet. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Spillerforeningen skriver videre, at der arbejdes på at få indført en protokol, så man ikke afvikler kampe på tidspunkter med høje temperaturer og luftfugtighed. Den indsats arbejder man på i samarbejde med FIFPRO. 

FC Midtjylland endte med at gå videre med samlet 3-2 efter straffesparkskonkurrence.

11 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0